Yeni Üyelik
39.
Bölüm

Final

@siren_

Bu kitap bir hayal kırıklığı olabilir, ergence olabilir çünkü gerçekten de öyle. Allah aşkına Türkiye'deyiz kafes dövüşü yasal mı? HELE Kİ BİR OKULDA?

Zaten amaç kendini havalı sanan ergenler...belki şaka olabilir bu.

Dediğim gibi bu bir kurgu. Kurmaca gerçekliği yok olmak zorunda değil. Öylesine eğlencesine yazılmış. Dengesiz duygularla. Bir bölümde yazışmalara gülerken bir bölümde dini duygular hadisler okursunuz. Bir bölümde depresyona girersiniz...

Neyse elveda diğer kitaplarda görüşmek üzere. Gerçek benliğimle.

.................

Eve gelmiştik.

Belki de son kez. Bugün o gündü. Tüm yemler atılmış balığın ağa gelmesi bekleniyordu. Olabildiğince çerez ve cips almış salonda oturuyorduk.

Kim vardı sayayım size.

İlk olarak bizim ekip; Sefa, Poyraz, Oğuz, Teo ve Efes.

Hepsi yan yana koltukta oturuyordu ayaklarında pembe pofuduk terliklerle. Neyse aramızda... Ve ek olarak abim vardı. Yıllar sonra kavuştuğum. O da benim yanımda kolu omzumdaydı yarı sarılır haldeydik. Çünkü birazdan ya son ya başlangıç olacaktı.

Karşımızda televizyon, son dakika haberlerin çıkmasını bekliyorduk. Haberlerin altını çizeyim burada. Bugün magazin bize çalışacaktı anlaşılan.

Bu ayrılıkta parmağı olan herkese teşekkür ederiz şimdi karşılığını alma vakti der gibi misafir tabağını doldurmuş onlara geri uzatmıştık. Satışa çıkarılan şeyler dün elden çıkmış yerlerine gitmişti bu arada onu unutmamıştık. Yarın bugün polisler kapımı çalardı. Operasyon da bugündü. Tek günde çek fişi bitir işi olmuştu bizim iş.

"Ne zaman-" diye Sefa mızmızlanmaya başlamıştı ki ekrana bir son dakika bildirimi düştü.

"Açın açın başladı." dedi Oğuz.

Abim eline aldığı kumanda ile televizyonun sesini yükseltti.

"Evet sayın seyirciler İstanbul'un göbeğinde skandal bir haberle karşınızdayız. Yaklaşık 2 ay önce okulların da ki yangınla ekranlara sunulan Kunt ailesi bu sefer başka bir haberle karşınızda.

Evet efendim. Naylon fatura ve karavan şirket olduğu şüphesiyle müfettişler ve polisler ortaklığı ile yapılan operasyon sonuçlanmış şüphenin doğruluğu kanıt-

Bir dakika efendim yeni bir gelişme düştü ekranımıza bu da başka bir görüntü arkadaşlar ekrana versin görüntüyü lütfen.

Tekrar Kunt ailesine ait bir ev var karşınızda. Gece 3 sularında yanan ev 4 itfaiye tarafından söndürülmüş olay inceleme ekipleri tarafından yangın sebebi araştırılması üzerine girilen evde paketler bulunmuş efendim. Narkotik şubenin de olay yerine gitmesi ile paketler incelenmiş. Murat Kunt üzerine tapusu olan ev içerisinde 73 kilo k***in ve 52 kilogram e**in olduğu tespit edilen paketler ayrıca 2'si ruhsatlı 3 silah bulunmuş karakola teslim edilmiştir."

Bu Poyraz'ın işi olmalıydı. Murat'ın hayatı bir nevi bitmişti.

"Çok garip...telefonlarımız susmuyor. İsmini vermek istemeyen bir izleyici tarafından elimize Murat Kunt ile ilgili bir video ulaştırıldı. Video da Murat Kunt ve ikizi Pars Kunt bulunuyor arkadaşlar sansürlediği zaman göreceksiniz.

Geldi mi?" diye sordu spiker kadın. Arkasında bir video belirdi sonra tam ekran oldu.

"İzle şimdi şovu." diye fısıldadı Oğuz.

Açılan video da ilk Murat ardından Pars beliriyordu. Yüzleri netti. Pars Murat'ın eline belinden çıkardığı kelebeği veriyor ilk tabi bu sansürlü haliydi pek belli olmuyordu tahminim o yöndeydi. Sonra anlaşılmayan bir şeyler konuştular ardından Pars omzunu sıvazladı ve görüntü dışına çıktı. Çok geçmeden görüntü içine yalpalayarak bir adam girdi yüzünde epeyce sansür olsa da kırmızılıktan bunun kan olduğu anlaşılıyordu. Adam ağlıyordu Murat ise gülüyordu.

Cebinden bir paket çıkardı, evde bulunanlardan. Evet tahmin ettiğiniz. Adamın karşısında ki sandalyeye oturup sigara çıkardı içinde ki tütün yerini boşluk almıştı. Paketten aldığı şeyleri içine doluşturup yaktı. Biten sigarasını atıp adamın elini avuçladı ve onun ile sigarayı söndürdü. Adamın çığlığı video da duyuluyordu.

"Vicdansız köpek." dedi yanımda ki abim.

Adam elini geri çekip üfledi bir yandan hala ağlıyordu. Pars'ın verdiği kelebek ile hiç beklemeden ani bir şekilde adamın elini kesti. İkinci çığlık daha sesli duyuldu.

"Şerefsiz." diye mırıldandım dişlerimin arasından.

Üçüncü darbesini yapıp kelebeği kalbine sapladı. Çığlık sesleri kesilmişti. Kafası yerinde değildi. Kendi kendine gülüyordu. Bunu neden yaptığını anlayabiliyordum.

Uy**cuyu içme sebebi akıllıcaydı. Dışarıdan birisi görürse ve polis onu yakalarsa kafam yerinde değildi diyerek alacağı cezanın daha da aşağısında bir ceza ile kurtulacaktı. Lakin düşündüğü gibi olmamıştı. Bir yerden yırtayım derken diğer yerden patlak verdi.

Video burada son buldu.

"Evet izlediğiniz gibi. Resmen canilik bu. Polisler bu şahısın peşinde. Bu sabah yapılan operasyon ile birlikte Pars Kunt evinde ağır yaralı halde bulundu. Gerçekten de garip şeyler oluyor. Bu kadar kısa süre iç- Efendim bir yeni haber daha geldi bültenimize. Polis karakolu önünde iki ağır yaralı tespit edildi. Üzerinde bulunan kimliklerden bu kişilerin Murat Kunt ve babası A. Kunt olduğu onaylanmış bulunmakta. Elmacık kemiği başta olmak üzere vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar tespit edildi. Hastane sevkinden sonra mahkemeye çıkarılmaları ön görülüyor. Bırakan kişi polislere bir de dosya bırakmış. Yapılan açıklama da dosyalarda kanıtları ile birlikte işledikleri suçların olduğu yazıyor.

Bu gerçekten garip. Anne Kunt'a 4 gündür ulaşılamadığı da göz önünde bulundurulursa... Bu bir ailenin dağa toslaması olmuş resmen. Umarım hak ettikleri cezayı alırlar. Neyse bir sonraki haberimiz Mardin'e gidiyoruz efendim...."

Onlar hapiste de kurtulamayacaktı. Bazı dostlarımız arada bir onları dürtükleyecekti elbet. En önemlisi itibarları yerle bir olmuştu. Çıksalar bile normal bir hayat yaşayamayacaklardı. İş birliği yaptıkları ama ifşa olan mafyaların da onları bırakacağını hiç sanmıyorum. Ömür boyu korkarak geçireceklerdi ya da bir köşede şi**lenip toprağa kavuşacaklardı. Televizyon kapatıldı. Yüzüme hakim olan bir sırıtış vardı. Bir rahatlama. Benden cevap bekleyerek yüzüme bakanlara döndüm. Kollarım ağabeyime sarılıydı.

"Teşekkür ederim." Kahkaha atıp tepinmeye başladım. Ben uzun zaman sonra ilk defa bu adar rahatlamış hafif hissediyordum.

"Ben bunca zaman yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Yardımlarınız için her şey için. Minnettarlığımı nasıl göstersem..."

"Lahmacun al bize." Sefa'dan gelen öneriyle duygusal konuşmam sekteye uğradı ve yerini bir afallama aldı. Bu sefer kızmak yerine gittim alnını öptüm.

"O senin köpeğin olsun be."

Annelik görevini taşıyamayan o kadına gelirsek. Ona şiddet göstermek yetmezdi. Hayır öyle bir şey de yapmadık neticesinde annemdi ve Kuran da kesin hüküm vardı. Onlara bir of bile denmemeliydi.

Onun en sevdiği şey para ve gösterişti bunun için kendini bile satardı. Ona en büyük darbede buradan gelmişti. Tüm mal varlığına devlet el koymuş beş parasız kalmıştı. Ne kocası ne çocukları hepsi zaten nerede oldukları belli.

Yine de onun da bir cezası vardı. Onun için çok ağır bir ceza. Oğuzun babasına ait bir çiftlikte at dışkısı temizleyip müştemilatta kalıyordu. Oradan istese de kaçamazdı yoksa hapse girmesini sağlayacak belgelerle gideceği yer belliydi. Çiftlikte en azından özgürdü. Maaş almıyordu bu arada. Ücreti yiyecek içecek ve konaklama olarak kullanıyordu.

Bu hikayenin burada bittiğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Hikayeler zihinde biter. Bu bölümü böyle bitirmem seni yanıltmasın :)
Görüşürüz...

MagazinTürkiye_  Gece saatlerinde Kuntlara ait bir evin yandığı haberi verildi sayfamıza

MagazinTürkiye_ Gece saatlerinde Kuntlara ait bir evin yandığı haberi verildi sayfamıza. Vatandaş tarafından çekilen görüntü bize ulaştırıldı. Sizce neler oluyor?

12,339 beğeni

korkaninsan: birilerinin canını fena halde yakmış olmalılar

=sayısızeleştiri eden bulur dermiyiz?

=kaçgızordan zamanında yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar demeyi tercih ediyorum ben

....

müslümadam sert kaya değil dağa toslamışlar. Hak ettiklerini düşünüyorum

=aydanlar dalga mı geçiyorsun neyi hak ettiler. Onlar insan bu kadarı da olmaz

=müslümadam pardon? yaptıkları ortada kimi kime savunuyorsunuz

=aydanlar evet ortada lakin bu kadarını da hak etmediler bence onlar da insan sonuçta

=ferdason @ aydanlar onlar insansa hayatı mahfolan o kız ne

=ferdason @aydanlar bir hafta içerisinde başlarına gelmeyen kalmadı az bile yine de

...

kızlardm yapılanlara karşı dim dik duran kızım. Daima arkandayız

=dayınedion sonuna kadar

.

.

.

KaravezirDedikodu ve MagazinTürkiye_ ortak gönderi Karavezir mimari ve Karavezir Okulu'na silahlı saldırı öncesinde sahip olan Adem Karavezir 2 gün önce Salı günü sabah 8 sularında Almanya Berlin de ki evinde ölü bulunmuştur

KaravezirDedikodu ve MagazinTürkiye_ ortak gönderi Karavezir mimari ve Karavezir Okulu'na silahlı saldırı öncesinde sahip olan Adem Karavezir 2 gün önce Salı günü sabah 8 sularında Almanya Berlin de ki evinde ölü bulunmuştur. Yapılan test sonucunda zehirlenerek öldüğü onaylanan Adem K.'nin katillerini bulmak için işlem başlatılmıştı. Delil yetersizliği dolayısıyla dosyanın kapatılması kararı alındı. Bu kadar kısa sürede dosyanın kapatılması biraz şüpheli. Bunda Adem K.'nin cesedi üzerinde bulunan siyah kart sahiplerinin bir parmağı olabilir mi?

Haberin gelişmelerini sayfamızdan takip edebilirsiniz.

42,862 beğeni

9,374 yorum

saklıburçak yuh amk ne oluyor lan

=kullanıcı13 abi cidden

=mertdelikanlı ben korkmaya başladım usta

=user662 siyah kart? ustalık eseri resmen. Hem kendinden iz bırakmak hem de buna rağmen yakalanmamak. Kedinin fareyle oynaması gibi oynamış

....

ninjakaplumbağa yazar eserde ne anlatmak istemiş

=kaplumbağaterbiyecisi kadınlarla oynanmaması gerektiğini

=birbenkaldım özellikle adı Alev olanlarla

...

rafetçoban Allah rahmet eylesin

=kurmayokur amin?

=jahren +65 yaş o konudan uzak @kurmayokur

=kurmayokur çıkar telefonunu göster sferfjsdfu @jahren

=jahren @kurmayokur bokunu çıkarma işin

=kurmayokur zorbasın

=jahren öleyim*

=jahren öle*

=jahren Allah kahretsin ÖYLEYİM***

....

.

.

.

.

Loading...
0%