Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@wassel

!!!(Ses yok)

Benimle konuşabilir misin?

!!!

Karşımda öylece oturup bana bakıyordu. Düşüncelerim ile aynı şekilde sorular sordum. Yine bir tepki yoktu. Sonradan Hasan amca burada olmasından olabilir mi diye aklımdan geçirdim. Bana hafifçe baş eğip kaldırdı. O anda Hasan amcaya baktım. Arabayı sürmek ile uğraşıyordu. Başka şeylerde aklımdan geçirdim ama hiç tepki vermedi. Neyse daha fazla uğraşmadım. Hasan amca ile sohbet etmeye başladık. Vakit öğleye doğru gelmişti. Yogan kasabasına yarım saat kalmıştı. İlerden sesler geliyordu. Hasan amca arabayı yavaşlattı ve ormanlık alanda gözükmeyecek bir yere çekti. Bana sessiz olmamı söyledi. Kendisi uzaktan bakmak için gitti. Bu arada bende gölge klonumu oluşturdum. Arabadan inip ağaçlıkların arasında saklanmaya çalıştık. Sesler duyuyordum “Kralım, kralım” diye. Etrafıma baktım gölge klondan başka kimse yoktu. Diz çökmüş önümde duruyordu. Düşüncelerimde;

Sen mi sesleniyordun?

Evet, Kralım.

İletişime geçmek istediğimde neden benimle konuşmadın?

Kralım, sizin güvenliğiniz için. Şimdilik sizi sıradan gölge adamlardan sansınlar. Sakın kendinizi kimseye açık etmeyin. İnsanların haberi olmamalı. Çünkü ilerden en güçlü kahraman olacak birisiniz ve bunu fark ederler ise siz güçlenmeden öldürürler.

İyide kim beni öldürmek istesin ki?

Kaos ortamı oluşturup bundan faydalanan insanlar bir gün karşınıza çıkacak kralım. Sizin ruhunuz ile bağlantılı olduğum için onları durdurmak için her şeyi yapacağınızı biliyorum. Bu dünyada bu tip insanlar çok fazla. Bazıları öyle bir şekilde insanların arasına gizlenmiş ki siz bile onları tanıdığınızda çok şaşıracaksınız.

Sen öyle diyorsan...

Kralım, yalnız kaldığımız zaman size bizim hakkımızda ve ruh bilekliğiniz hakkında bütün bilgileri anlatacağım. Size özelliklerinizi öğrenmeniz için yol gösterici olarak ilk ben geldim. Şimdilik kimseye güvenmeyin ve anlatmayın.

Hasan amca olmaz mı?

Aslında Hasan amcanız güvenilir fakat sizden şüphelenen biri olursa onu tehlikeye atmış olursunuz. Ondan bilgi almak için yakınlaşırlar ve onun güvenini kazanırlar ise sizin hakkınızda olanları anlatma ihtimali var. Ya da farklı yollarla ile öğrenme ihtimali.

Peki, sen bu kadar şeyi nasıl biliyorsun?

Gelen var.

O arada Hasan amcanın geldiğini gördüm. Yavaş ve dikkatli bir şekilde bize yaklaşıyordu.

Yavuz ilerde 7 kişilik bir çete var. Yoldan geçen arabaları soyuyorlar. Arabamızı iyice ormanın içine çekelim ve sessiz bir şekilde gitmelerini bekleyelim. Zaten Yogan kasabasından fazla uzakta değiliz. Bir zaman sonra korumalara haber gider. Gelirler buraya. Bu çetede kaçar.

Anladım Hasan amca.

Arabayı gölge klonun da yardımı ile ormanın içlerine doğru götürdük. İyice ağaç dalları ile kapladık. Bana göre baya bir gizlemiştik ama Hasan amca halen etrafta daha büyük çalılıklar topluyordu. Bende yardıma devam ettim. Aradan 2 saat kadar geçti. Etraf sessizdi. Gölge klon bana gelen olduğu ikazında bulundu. Ama ben hiç ses duymuyordum ya da herhangi birini görmüyordum. Hasan amca dikkatle etrafa bakıyordu. Bana doğru yaklaştı ve birinin buraya doğru yaklaştığını söyledi. Gölge klon bir ağcın arkasında elinde sopa ile bekliyordu. Gelenin arkasından 3 kişi daha vardı. Kaçan adamı kovalıyorlardı. Bize iyice yaklaşınca bizi fark etti ve kılıcı ile bize doğru gelmeye başladı. Hasan amca karşısında çıktı ve elindeki kısa kılıç ile beni korumaya çalışıyordu. Bu arada gölge klon fark ettirmeden adamın arkasından başına vurdu. Adam düşünce Hasan amca onun kılıcını aldı ve üzerine doğru tuttu. Gelen 3 koruma adamın ellerini bağladılar ve bize teşekkür ettiler.

Teşekkür ederiz. Çeteden yakaladığımız son kişide bu oldu. Siz nereye gidiyorsunuz?

Yogan Kabasına

Bizimle gelebilirsiniz?

Teşekkür ederiz, arabamızı çalıların arkasından çıkartıp size yetişiriz.

Biz bunu diğerlerinin yanına götürelim. Sizi yolda bekleriz.

Arabayı çalıların arasından çıkardık ve tekrar yola koyulduk. Biraz ilerleyince korumaların olduğu yere geldik. Korumalardan ikisi Hasan amcaya yaklaşarak

Yer var ise sizin araba gelebilir miyiz? Suçluları arabaya alınca bize yer kalmadı.

Tabi tabi, içeri gelin.

Korumalar karşıma oturmuşlardı. Suçlular hakkında konuşuyorlardı.

Merhabalar, adım Yavuz. Arabaları soyanlar insanlara zarar vermişler mi?

Evet ufaklık. Bazıları direnmişler. Bunlarda gözdağı vermek için iki kişiyi öldürmüşler.

Sırf gözdağı vermek için mi?

Öyle, bunlar gibi azılı suçluların nasıl bir düşünce biçimine sahip olduğunu biz anlayamayız. Artık kasaba başkanı ve güvenlik meclisi nasıl bir ceza verecek göreceğiz? Siz nereye gidiyorsunuz?

Artan kasabasından küçük bir köye gidiyoruz.

Neden şehre gittiniz?

Yaşım 12 oldu. Ruh bilekliği almaya gittik.

Alabildin mi?

Evet.

Hangi renk bileklik?

Siyah.

Kara büyücü mü?

Hayır. Gölge adam özelliğini aldım.

Vay, o zaman klon oluşturabiliyorsundur?

Evet, bir tane oluşturabiliyorum. Seviyem yükseldikçe daha fazla klonum olabiliyormuş.

Çok güzel. Tebrik ederim. Köyde baya işlerini yaptırırsın. Senin için iyi olmuş.

Bende çok sevindim. Ailem çiftçi olduğundan onlara daha çok yardım edebileceğim.

İyi bakalım.

Derken onlar kendi aralarında sohbetlerine devam ettiler. Arada Hasan amcaya sorular sordular. Hasan amca onlara sorular sordu. Zaman geçmişti. Yogan kasabasına gelmiştik. Korumaları bıraktıktan sonra geçen sefer konakladığımız otele gittik. Eşyalarımızı odaya çıkardık. Ben çok acıkmıştım. Tabi Hasan amca da acıkmıştır diye düşünerek “Hasan amca acıkmadın mı?” diye sordum. Hasan amca da acıkmış. Yiyebilecek bir şeyler almak için Hasan amca aşağıya indi. Ben de yatağa uzandım tavana bakıyordum. Birden bir ses duydum;

Kralım. Hazır yalnız kalmışken size gölge özelliklerinden bahsedeyim.

Çok merak ediyordum lütfen anlat hadi.

Emredersiniz kralım. İlk özelliğiniz klon oluşturmak

Bunu biliyorum

Oluşturduğunuz her klon güçlendikçe sizde o klonun güçlerini paylaşmış olacaksınız.

Nasıl yani?

İlk klon benim. Benim özelliklerim zamanla artacak ve karanlık eşyalar kullanabilecek duruma geleceğim. Benim gücümün, hızımın, auramın, yaşam enerjimin, kullandığım eşyaların verdiği artılar size yarısı olarak yansıyacak. Mesela benim gücüm 100 olduğunda size artı 50 güç sağlamış olacağım.

Sadece senin mi?

Hayır kralım. Her klonun.

Peki kaç klon yapabilirim ki?

Her 10 seviyede 1 klon yapabileceksiniz, Ayrıca bizlerde her 5 seviyede bir klon oluşturabileceğiz. Bizim oluşturduğumuz klonların size artısı olmayacak. Onların bize de artısı olmayacak. Fakat biz 10’dan fazla klon oluşturamayacağız.

Sizde mi klon yapabileceksiniz? Müthiş. Peki sizin yaptığınız klonlarda klon yapabilecek mi?

Hayır kralım.

Peki, siz eşya kullanabileceksiniz. Onlar da kullanabilecek mi?

Evet kralım. Biz hangi eşyayı kullanırsak onlarda onu kullanabilecekler.

Başka eşya kullanamazlar mı?

Kullanamazlar kralım.

Başka bir şey var mı?

Bizim kazandığımız deneyim puanların hepsi size de aynı şekilde yansıyacak. İlerleyen zamanda klon sayısı arttıkça sizde daha hızlı seviye atlayacaksınız.

Bu harikaymış. Yıllarca beklememe gerek kalmayacak. Peki, herkes benim kullanabildiğim eşyayı mı kullanacak?

Hayır kralım. Her klonun kendine has eşyası mevcut. Onlar deneyim kazandıkça ortaya çıkaracaklar.

Senin eşyan ne peki?

Ben iki kılıç kullanıyorum kralım. Biri uzun diğeri kısa.

Gerçekten mi? Bakabilir miyim?

Seviye 10 olunca kılıcımın birisini kullanabileceğim. Seviyem 20 olunca diğerini kullanabileceğim.

Peki, senin kılıç artıların bana da geçecek mi?

Evet kralım. Benim kılıç becerilerim arttıkça sizinki de otomatik olarak yükselecektir.

Çok iyi be. Sanki bedavadan yetenek kazanmış oluyorum. Çalışmadan kazanılan yetenek, bu iyi mi?

Her şey sizin gücünüzü artırmak için kralım.

Peki diğer klonların eşyaları belli mi?

Evet kralım.

Bu klonlar arasında rütbe var mı?

Evet kralım.

En rütbeli hangi klon olacak?

O ben oluyorum kralım.

Rütben ne?

Ben Takım Ustası rütbeliniz olarak size hizmet edeceğim. Benden sonra gelen Yardımcı Usta olarak size hizmet edecek. Ondan sonra gelen sırasıyla Büyü Ustası, Kılıç Ustası, Mızrak Ustası, Yay Ustası, Suikast Ustası ve Ölü Ustası. Bunlardan sonra gelenler Aynı sırada yardımcıları olacaklar kralım.

Yani her klon eşya kullanabilecek ve kendi alanında uzmanlaşabilecekler mi?

Evet kralım.

Müthiş, harika. Kendi savaşçı ordum oluşacak demek. Çevremdeki herkesi koruyabileceğim. Vay düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor.

Gelen var kralım.

Odanın kapısı açıldı. Hasan amca içeri girdi. Ellerinde baya bir şey vardı. Hemen kalktım ona yardım ettim. Masayı hazırladık. Yemeklerimiz yemeye koyulduk. Hasan amca aşağıda korumalar ile konuştuğunu fakat Artan kasabasındaki olaydan bir gelişme duymadığından bahsediyordu. Bana daha detaylı anlatamadığını anlıyordum ama yapacak bir şey yok. Ben daha çocuğum onun gözünde. Fazla zaman geçmeden güçlenmeliyim ki sevdiklerime yardımcı olabileyim. Hava kararmıştı. Hasan amca dükkânları gezelim mi diye bana seslense de çok yorgun olduğumdan erkenden uyuyacağımı söyledim. Bu arada Takım Ustasını çağırarak bizi koruması için odada bıraktım. Hasan amcada yorgun olduğundan o da yatağa uzandı. Onun uyumasından sonra Takım Ustası otelde gölgeler arasında gezerek bayağı bir istihbarat toplamış. Tabi benim hiçbir şeyden haberim yoktu. Mışıl mışıl uyumuşum. Sabah olunca Hasan amca beni kaldırdı. Masayı hazırlamış bana bakıyordu.

İyi dinlenebildin mi?

Çok iyi dinlenmişim Hasan amca. Masayı beraber hazırlardık neden beni de kaldırmadın ki?

Sen daha çocuksun. İyice uyumalısın ki büyüyesin.

Aman be Hasan amca. Bari klonum ile yardım etseydim.

Zaten onunla beraber hazırladık.

Öyle mi?

Evet.

İkinizi de teşekkür ederim.

Hadi gel de yiyelim.

Kahvaltımızı yaptık. Bayağı neşeliydi Hasan amca. O da iyi dinlenmiş anlaşılan. Eşyalarımızı toparladık ve arabamıza geçtik. Hasan amca her zaman ki gibi korumalar ile konuşmaya daldı. Bende Takım Ustası ile arabada oturuyordum.

Akşam biz uyuduktan sonra odaya girmeye çalışan oldu mu?

Hayır kralım.

Sabaha kadar ne yaptın?

Kralım oteli araştırdım. Gelen herkesi dinledim. Basta Kasabasına iki yol var biliyorsunuz. Kısa yola pusu atacaklarmış. Bundan dolayı biz uzun yoldan gitmeliyiz.

İyi de Hasan amcaya şimdi ben bunları bildiğimi nasıl anlatacağım ki?

O konuşurken tuvalete gideceğini söyle, tuvalette duyduğunu söylersin.

Güzel fikir.

Hasan amcanın yanına gidip tuvaletimi yapacağımı söyledim. Bana fazla uzaklaşmamamı söyledi. Kafamı sallayarak uzaklaştım. Aradan 5 dakika sonra geri geldim. Hasan amca benim geldiğimi görsün diye el işareti yaptım. Beni görünce korumalardan ayrılarak arabaya geldi. Yola devam ettik. Yol ayrımına kadar bir şey demedim. Yol ayrıma gelince Hasan amcaya seslendim.

Hasan amca uzun yoldan gidelim mi?

Loading...
0%