Yeni Üyelik
14.
Bölüm

📢Kitap Hakkında Duyuru

@yagmurgns_37

ASLINDA BUNU ÜSTTE KALMASI İÇİN ATMIŞTIM AMA AÇIKLAMAK İSTEDİĞİM BİRKAÇ MEVZU VAR.

-MEVZU DERKEN KAVGA FALAN YOK YANİ YANLIŞ ANLAMAYIN :))

ÖNCELİKLE ALİN'İN DAVRANIŞLARINA 'ERGENCE' 'KOMİK' 'ÇOCUKCA' 'SAÇMA' GELEBİLİR AMA UNUTTUĞUNUZ BİR NOKTA VAR. BU KİTAP TAMAMLANMIŞ BİR KİTAP DEĞİL, DAHA YAZILIYOR VE BİR SÜRÜ OLAY GERÇEKLEŞECEK.

Biraz spoi versem bir sıkıntı olmaz umarım. Zaten öyle büyük bir şey değil.

-Kitapta da bahsettiğim üzere Alin, duygularını çok iyi gizleyen birisi. Hatta kendini bile çok iyi kandırıyor bu konuda. Tabii bunun sebebi de yaşadıkları.

Bildiğiniz üzere, Alin Ankaraya'ya geldiği ilk gün kriz geçirdi. Bu aslında onun yıllar sonra gerçekleşen ilk kriziydi ve bu krizin başkamasının sebebi de Soner. Geçen bölümlerde bahsettiğim üzere Soner ve Alin birbirlerini seviyorlardı ama asla sevgili olamadılar. Birbirlerini sevdiklerini asla kabul etmiyorlar, birbirlerine de söylemiyorlardı. Ama daha aşklarını bile yaşayamadan Soner uyuşturucudan dolayı öldü.

Soner'in ölümü Alin için bir yıkımdı. Daha sevdiği insana bile sevdiğini söyleyemeden elinden kayıp gitmişti. Bu yüzden tam bir yıl, 12 ay, 52 hafta, 365 gün, koskoca 8.760 saat ve milyonlarca dakika. Sizden istediğim sadece EMPATİ. Siz bu durumda karşılaşsaydınız ne yaşardınız ne yapardınız bilmiyorum. Sonuçta herkesin acılarla başa çıkma yöntemi farklı. Alin'in yöntemi ise her şeyi artık 'dalgaya, alaya' almasıç

Soner'in adını asla kendi içinde bile anmadı, ama asla unutmadı. Arkadaşlarına söylettirmedi adını, ölümünü, ama canı ne zaman sıkılsa ilk Soner'in mezaraına gitti. Yani anlayacağınız çok çok kötü oldu.

Daha bir ton şey ama tabii ki spoi olur diye yazmayacağım.

Size bunları empati yapmanız için anlatıyorum. Sonuçta bu karakter hayali bir karakter, benim kafamda kurduğum ama gene de yazdığım için içselleştiriyorum ve bu gibi yorumlar canımı sıkmıyor değil.

Dediğim gibi istediğiniz yorumu istediğiniz gibi yazabilirsiniz. Ben sadece açıklama yapmak istedim. Kafanızda soru işareti kalmasın diye.

Aslında bunları kitapta alatacaktım ve hala anlatacağım. Daha detaylı bir şekilde. Bu sadece ufak bir kısmı. Alin'in çocukça davranmasının nedeni de bu zaten. Hayatta ciddiye alabileceği hiçbir şeyin olmaması.

Bunu, sizin anlamınızı istiyordum açıkçası. Hatta kim bilir, belki de çoğunuz anlamışsınızdır ama açıklamak istedim. Ki, bu yerlere kitapta da değindim.

Örneğin, Alin'in hastaneye gittiği günden bahsedeyim. Alin, orada gergin olduğunu ve hemen alaya alması gerektiğini vurguladı. Ufak ama önemli noktalar. Bunun gibi birçok yerde de bahsettim burdan.

Neysem, başınızı ağrıtmış olabilirim ama bunun için özür dilemeyeceğim. Açıklamam gerekiyordu ve açıkladım. Takıldığınız bir nokta varda hiç çekinmeden yazabilirsiniz.

İyi geceler diliyorum efenim ve sizi seviyorum yavrularr 😽🎀

​​​​

 

Loading...
0%