Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Tanıtım.

@yagmurgns_37

HERKESEEE YENİ BİR KURGUYLA MERHABAA DEMEKTEYİMM. UMARIM KONUSU HOŞUNUZA GİDER.

🍀İyi okumalar🍀

Gözlerimi etrafımda gezdirdiğimde içimde korku denen şeyin kırıntısı bile bulunmuyordu. Büyük bir ormana girecektik, içeride nelerle karşılaşacağımızı bilmiyorduk belki de, ama bundan ben zerre kadar korkmuyordum.

"Birazdan içeriye gireceksiniz ve oyuna başlayacaksınız. Karşınıza ne çıkacağını bilmiyorsunuz ona göre hazırlıklı olun." En son duyduğum ses buydu. Sonra gözlerimi bir kumaşla kapattılar. Ardından ardımdaki kapı kapatıldı ve bizi bir arabaya bindirdiler.

Bizi diyorum, çünkü duyduğum ayak sesleri burada dört, beş kişiden fazla insan olunduğunu söylüyordu.

Yolculuğumuz sessizdi. Gerçi, arabada olanlar hakkında hiçbir fikrim bile yoktu. Kimlerle birlikte yarışacağımı bile bilmiyordum.

Acaba şu an Dünya Can ne yapıyordur?

Araba üç, dört kere hızlıca kasislerden geçmişti. Bu yüzden yerimizde zıplamıştık.

"Daha yavaş kullanamaz mısın? Midem bulandı şurada." diye ince bir kadın sesi duydum. Demek ki arabada bir kadın daha vardı.

Şoförden ses gelmedi ama araba biraz daha yavaşlamıştı. Bir süre sonra da araba durdu ve bir kişi kolumdan tutarak beni aşağı indirdi.

"Şimdi sizi burada bırakacağız. Araba sesi uzaklaştıktan sonra gözünüzdeki kumaşları çıkartacak ve ipucu arayacaksınız. O ipucuları çözdükçe burada daha rahat kalmanızı sağlayacak şeyler bulacaksınız. Çadır, el feneri belki de bir ev... Bilemeyiz. İyi şanslar." dedi ve yanımızdan ayrıldı. Araba çalıştıktan ve buradan uzaklaştıktan sonra tam gözümdeki kumaşı çıkartacaktım ki duyduğum o boğuk ve ürkütücü ses olduğum yerde durmamı sağlamıştı.

"Tik tak tik tak tik tak,

Gözlerini sımsıkı kapat.

Tik tak tik tak tik tak,

Oyun birazdan başlayacak."

Tanıtım Sonu✨

Kitap hakkında şimdiden düşünceleriniz nedir efenim.

Bölümler karışık gelecektir. Belli bir zamanı yoktur. Haberiniz olsunn.

Loading...
0%