Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm - Atakan Haskara Nefret Defteri

@yazarnealaka

2013 Ekim

Yeni eve taşındık, burası eski evimizden daha büyük, daha güzel. Annemler biz evlenene kadar artık burada oturacağımızı söylediler. Sürekli taşınmaktan bıkmıştım. Odam kocaman ablamınkiyle neredeyse aynı. İçinde baynosu bile var. Her odada var. Ablamın baynosundan daha büyük. Apartman ama yine de çok geniş, eski bahçeli evimizden bile daha rahat diyebilirim. Bu defteri bana aşağı katta yaşayan bir amca hediye etti. Bizimle tanışırken doğum günüm olduğunu öğrenmiş hemen aşağı inip bunu getirdi. ÇOK SEVİNDİM

2014 Kasım

Bir ayın sonunda komşularımızın bahsettiği oğulları tatil için eve döndü. Amerikada lise okuyormuş. Bana çok garip geldi. Ben annemlerden hiç ayrılmak istemezdim hemde hiiiiiç. Seneye bende liseye başlayacağım. Gelen çocuk çok garipti. Bize sadece merhaba dedi ve odasına çekildi. Keşke biraz otursaydı. Çünkü ondan biraz hoşlanmış olabilirim. İzlediğim dizideki çocuğa acayip benziyor. Zaten ilk görünce kalbim güm güm attı. Deli yakışıklı.

2015 Aralık

Adı Atakan. Bu sıralar durmadan her bulduğum deftere bu ismi yazıyorum. Kendimi durduramıyorum. Benden dört yaş büyük, yılbaşı için ailesiyle kalmaya devam ediyor. Biraz suratsız bir şey ama çok yakışıklı. Bir görseniz, o koyu kahve ipeksi saçları, dümdüz inen burnu, upuzun boyu, geniş omzu, film yıldızı gibi yüzü. Off of. Ben abayı fena yaktım.

2015 Aralık

Yılbaşını aşağı komşularımızla kutlama kararı aldık. Kötü bir şey oldu. Ben annemin yaptığı her şeyden deliler gibi yediğim için dans ederken bir anda kustum. Hem de Atakan'ın üstüne. Bir tepki vermedi ama hoşuna gitmediği belliydi. Odasına gitti ve bir daha oradan çıkmadı.

2016 Mart

Bugün uzun süre sonra onu yine gördüm !!!!! Aşağı sitenin içinde bisiklet sürmeye inmiştim. Yanımdan tempolu koşan biri geçti. Sitenin uyuz yaşlıları sanıp pek önemsemedim ama o olduğunu görünce heycandan kafayı yedim. Umarım bizi yine yemeğe davet ederler. Aslında bir tane de kötü şey oldu ama bilerek yapmadığına eminim. İkinci turda yanımdan geçerken o kadar hızlıydı ki onun yüzünden bisikletimden düştüm. Herhalde müzik dinlediğinden fark edemedi. Dönüp bakmadan gitti. Keşke görseydi de beni kaldırsaydı.

2016 Haziran

O artık benim için aşağı komşunun oğlu. Her şey bitti. Yeter! YETER! Aşağıda bisikletimle oynarken onu ablamla konuşurken gördüm. İkisi gülüyorlardı. Bana hiç gülmedi. Hemde hiç. Onu en çok ben hak ediyorum. Ablamın zaten okulda konuştuğu biri var. Atakanı bana bırakabilir. Hem Atakan ondan iki yaş küçük. En kötüsü de yanlarına gittiğimde özel bir şey konuştuklarını söyleyerek bana bakmamaları oldu. Beni resmen kovdurlar.

2016 Ağustos

Bugün Dünyanın sonunun geleceğini öğrendim. Annemlerle aşağı komşulara oturmaya gitmiştik. İlginç olacağını düşünüp bunu masada söyledim. Oğulları olacak o pislik bana beyin yoksunu dedi. Babası çok kızdı ama yine de pişman olmuş gibi durmuyordu. Zaten suratıma bile bakmıyor saygısız.

2017 

Piç Atakan bey liseyi bitirdiği için Türkiyeye geri döndü. Malın zekası orada okumaya devam etmeye yetmemiş herhalde. Birde yetmemiş amerikalı sevgilisini de buraya tatile getirmiş. Paşama bak, kızın adı Şarlıt. Yazılmıyor bile doğru düzgün. Okunduğu gibi yazılmayan dil mi olur ya!

2018

Bugün evden kaçıp Sevdalarla gece parkta gizlice oturacaktık. Evden gizlice çıkmayı başardım fakat tam apartmanın girişinde atakanla karşılaştım. Bu saate dışarıda ne yaptığımı sormadı. İyi ki de sormadı demek isterdim ama onun yerine annesine haber vermiş. Onun o mal anası da anamı aramış. Yedik cezayı. İspitçi. Üstüne Sevdalarda bana küstü.

2018

Bak çok kızıyorum ediyorum ama çocuğun maşallahı var şimdi. Bir içim gitmiyor değil. Üstsüz koşuyor ama ne koşuyor.

2018 

Kararımı değiştirdim. Cehenneme kadar yolu var pisliğin, bize yemeğe geldiler, bir tek ablamla doğru düzgün konuştu. Bana gelince sorularıma bile cevap vermedi. En son annesi Suzan Teyze durum fark etti. Neden Senem'in sorularına cevap vermiyorsun dedi. O da gayet gevşek bir şekilde hiç duymadım, duysam cevap verirdim dedi. Ulan benim sesimi her gün tüm site duyuyor sen aynı yemek masasında mı duyamadın? Yalancı !

2019   

Bu çocuğun benle garezi ne bilmiyorum ama artık abartmaya başladı. Kutayla arabasında turladık sonra sitenin otoparkında oturup muhabbet ederken bir anda biri cama tıklattı. Arabanın içinden bir baktım Atakan. Kutayı resmen sorguya çekti. Bana bir kere bile bakmadı ama rezil etti beni. Kutayın yirmi üç yaşında olduğunu öğrenince bir başladı haşlamaya, on sekiz olmama şunun şurasında bir sene kaldı yani. Tüm aşk hayatımın içine sıçtı üstüne Kutayın da ağzına sıçtı.

2019 

Bir sene sonra hayatımın en zor sınavına gireceğim. Deliler gibi ders çalışıyorum desem yalan olur çünkü kedi köpek gibi Atakanla tartışmakla meşgulüm en kötüsü de bana karşılık vermemesi.

Ailecek gideceğimiz tatile Harun amcaları da davet ettik. Sonucunda ne mi oldu?

- Tatile gittiğimiz yerde ablam ve Atakan ikilisi ben daha reşit olmadığım için beni otelde tek başıma bırakıp her akşam içmeye gittiler. O kadar çok eğlenmişler ki her sabah kahvaltısında ablam binbir tane şey anlattı. Çok iyi anlaşıyor gibi görünüyorlar.

-Sanırım ablamla Atabok sevgili. HARİKA HABER !

- Tatilde ayağımı burktuğum için Atakan beni sahilden otele kadar taşıdı, alltı sene sonunda bana ilk defa yanlışlıkla olmadan temas etti. Çok güzel kokuyordu. Ablamın sevgilisini koklamak çok kötü hissettirdi.

- Gerçekten sevgili olup olmadıklarından emin olamadığım için çıldırmak üzereyeim. Ablam bana hiçbir şey anlatmıyor. Artık Atabok beyi de yanında olduğundan benimle minimum düzeyde konuşuyor.

2020

Sınav senem geldi ve hayatım resmen bok oldu. Artık sıkı yönetimle yönetiliyorum. Sabahtan akşama kadar ders çalışmaktan canım çıkıyor ama bir şekilde başarmak zorundayım. Bu sırada da annemler Atakandan bana özel ders vermesini istediler. Derslerinde çok başarılı olduğundan bana çok faydası dokunurmuş falan falan. Ağlayaral vazgeçirmeye çalışırken istediğim oldu ve atakan bey bana kendisi ders vermek istemediğini söyledi. Daha doğrusu üniversitesinin bitirme tezi üzerinde çalışıyormuş ve şu anda vakti yokmuş ama yalan dolan. Benden nefret ettiği çok belli.

2021

Atabok bugün apartman kapısını benim için tuttu, tam içeri girecekken bıraktı.

Atakan dün annesinin yaptığı sarmaları vermek için eve geldi belki de uzun bir süre sonra ilk defa suratıma bakıp üzerimdeki tişörte güldü. Ne var yani bu koca dünyada kimse My Little Pony tişörtü giymiyor mu?

2022

Bu sefer ben kötü bir şey yaptım ama tamamen denk geldi. Yemin ederim ki denk geldi. Kızlarla bizim evde bir şeyler içiyorduk... Haddinden fazla büyük bir yudum alınca yutamadım ve balkonda aşağı tükürdüm. Atakan'da tam apartmanın girişine yürüyormuş... Çocuğun üstüne bir ağız dolusu votka ve vişne suyu tükürdüm. Offfff.

2022

Hak etti. Dün evde projemi yaparken aşağı katta deli gibi bir parti verdi ve ablamı çağırdı. Asansöre birlikte binmiştik, o sırada ablama dönüp sordu, yanında bende vardım fakat bana dönüp bir kez bile sormadı.

Bu aralar çok garip davranıyor zaten, sürekli otoparkta simsiyah arabalara inip biniyor, bir garipleşti. Saçma olacak ama karanlıklaştı sanki.

2023

Ölsün. Umarım tez zamanda ölür, üstüne ksutuğum için hiç pişman değilim. Bu hayatta atakan dışında nefret ettiğim tek kişi Leyla. Leyla Güver. Universtemizdeki kendini ünlü sanan orospu. Atakan ve onun arasında bir şeyler var. Kimi sevmesem aşık oluyor piç.

 

Loading...
0%