[ Askeri ] - Kitap Listesi
devam ediyor 1h önce güncellendi Son Adımlarr...
@kitapzey
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Umudunu kaybetme, kaybedersen o yanlışı kendin yaparsın...
devam ediyor 1h önce güncellendi Yılan gölgesi
@_oludenizcilerr_
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
İnsan Büyür Beşikte Mezarda Yatmak İçin Ve... Kahramanlar Can Verir Yurdu Yaşatmak İçin HÜSEYİN NİHAL ATSIZ
devam ediyor 1h önce güncellendi AY YILDIZI
@ay.ss_
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
En büyük emanet sahibi Allah’tır. Kim sevdiklerini Allah’a emanet ederse onları görmeden ölmezmiş. Allah’a emanet ol. Sevmek.sevilmek bu kadar güzelse...Onları yaratan kim bilir ne kadar güzeldir. Hayatta zamandan kıymetli ne var? Kime harcadıgına dikkat et
devam ediyor 7g önce güncellendi AY'IN İÇİNE DÜŞEN ATEŞ
@zehirli_gul
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Yüzbaşı Ayça Demir`in kurduğu Yıldırım tipine yeni gelen Binbaşı Ateş Karahan`nın İzmir`e ki Yıldırım timine gelişiyle hiç beklemediği duyguları yaşaması
devam ediyor 7g önce güncellendi Ateş Böceği Kasırgadan Etkilenirse
@sgm1234
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Şu ana kadar ailesi dahil önüne çıkan bütün engelleri bertaraf eden Meva ay yıldızlı bayrağıyla girdiği alayda tanıştığı bir askerle hayatı değişir
devam ediyor 6g önce güncellendi Yad Masalı
@p4wless
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Savaş, sırlar ve ihanet… Suzan’ın seçimi dünyayı değiştirecek. Ama kalbi kime güvenebilir?
devam ediyor 6g önce güncellendi PROJE: ŞAHMERAN
@buglem18
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Kimlikleriniz silindi. Geçmişleriniz dosyalandı. Artık sizler sadece birer piyon değil bu hikayenin yazarı olup kaderi değiştireceksiniz. Proje: Şahmeran en iyileri yaratmak için tasarlandı. Onlar kusursuz şekilde yetiştirildi. Ama kusursuz savaşçılar yaratılırken insan kalabilmeleri mümkün müydü? Sadakat öğretilir. İtaat ezberletilir. Peki ya ihanet? İşte o beklemediğiniz kişinin içinden çıkar. Gerçek bazen kanla yazılır. Kanla öğretilir. Onlar vardı ama yoklardı da. Onlar görünmez olanlardı, her biri normal hayatlarında gözüktü peki gözükmeyen hayatları? Onlar bu toz pembe hayatın karanlık taraflarındaydı. Gerçek hayatları bir hiçlik miydi? Yoksa kaosun ta kendisi miydi?
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi Yeryüzünün Kılıçları : Bordo
@hayaliyazar4488
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
M dmdmdmdkdbek M dmdmdmdkdbek
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi Yaralı yemin
@nurhilal
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Babam tarafından şiddet görmeme rağmen bir kere bile eğilmeyen bu baş bir çift yeşil göze eğildi. İşte ben o zaman anladım o gözler benim her şeyimdi.
devam ediyor 6g önce güncellendi GÜNIŞIĞI
@satirarasi_
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Adam onu bulduğunda yağmurun altında yerde baygın şekildeydi. Alnından, kaşından hatta yüzünün her bir parçasından kanlar süzülüyordu. Nabız yavaştı. Ama nabızdan daha fazla yavaş olan bir şey varsa zamandı. Yağmurun damlaları ile karışıp süzülen ve sokak lambasının altında parlayan kanlara baktı adam. Yüzüne yapışan saçları geri itip kadının yüzünü açtı. Bu yüz çok tanıdıktı. Evet tanıyordu bu yüzü, bu kadını ama nasıl? Kanlar içinde, ringden bir maçını daha kazanıp inen bu kadını nereden tanıyordu? 🥊 İyi okumalar dilerim..
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi KOD ADI: KÖROĞLU
@turkcu_yazar
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Argo vardır. "Bana böylr bir bilgi gelmedi."
devam ediyor 6g önce güncellendi SONA GİDEN İLK
@hatat_budur
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bu,herşeyi tersdüz eden bir kadını aşkının hikayesi...
devam ediyor 5g önce güncellendi Ay gözlüm
@safaaa_71_yunuz
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Kuyucaklı Yusuf`un dediği gibi 2 inanın karşılaşması kader ama ondan sonra bir arada kalmaları ve hikayelerini yazmaları onların gayretine bağlıdır.
devam ediyor 5g önce güncellendi Bana Beni Geri Ver
@luxbrum
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bir pazar sabahı, güneş her zamanki gibi doğmuştu. Kuşlar aynı şarkıyı söylüyor, rüzgâr aynı serinliği taşıyordu. Dünya için sıradan bir gündü. Ama Göktuğ Öztürk için zaman o gün ikiye bölündü: patlamadan önce ve patlamadan sonra. Bir arabanın içinde kaybolan bir baba… daha nefes almayı yeni öğrenmiş bir kardeş… ve o patlamanın yankısıyla felce mahkûm kalan bir anne. Bazı patlamalar yalnızca metal parçalarını dağıtmaz. Bir çocuğun çocukluğunu da paramparça eder. Göktuğ o gün ölmedi. Ama içindeki merhametin büyük bir kısmı enkazın altında kaldı. Askeri lise yıllarında kalbinin hâlâ atabildiğini hatırlatan bir isim vardı: Burcu. İlk ve belki de son kez sevdiği kadın. Fakat üniformanın içinde büyüyen dünyada duygular emir-komuta zincirine bağlı değildi; rütbeler sevgiden daha güçlüydü. Bir baba kariyerini seçti, bir kız kaderine boyun eğdi ve Göktuğ bir kez daha kaybetmeyi öğrendi. Yıllar geçti. Bazı askerlerin sicili olur. Bazılarının madalyaları. Göktuğ Öztürk’ün ise yalnızca gölgeleri vardı. Adı kayıtlarda yoktu. Yüzü fotoğraflarda görünmezdi. Başardığı operasyonlar anlatılmaz, başarısızlık ihtimali bile kabul edilmezdi. Onun timi, varlığı inkâr edilen savaşların sessiz kahramanlarıydı. Onlar görünmeden gelir, iz bırakmadan giderdi. Askeriyede tek bir gerçek vardı: Göktuğ Öztürk’ten herkes korkardı. Çünkü o, kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan adamlardandı. Bir emir, bir görev ve devletin çıkarları uğruna yapılmış bir anlaşma: evlilik. Duyguların yasak, güvenin lüks olduğu bir dünyada iki asker aynı soyadı taşımak zorunda kalacaktı. Bu evlilik bir yuva değil, bir operasyondu. Yüzükler bir bağlılık değil, bir görev zinciriydi. Kaybedecek şeyi olmayan zihin, bedeni zorlayamaz. Mezhebiniz, ırkınız, dinlediğiniz müzik, yediğiniz yemek önemli değil. Önemli olan iki şey var. Bir VATAN, iki YANINDA Kİ ADAM.
devam ediyor 4g önce güncellendi Ayla
@fznrtksz
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bir muma divane bir pervane
devam ediyor 4g önce güncellendi Pembe Orkide
@melal_mll
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Çağla karakterinizin abisinin timindeki bir arkadaşına aşık olması ve Çağlanın geçmişte yaşadığı trajik geçmişinden dolayı bazı olaylarla yüzleşmesi ve bu durumda Pusat karakterinizin arasındaki ilişkidir
devam ediyor 4g önce güncellendi Kalbime Denk
@lotus_lu
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Lotus çamurun içinde temiz kalanlar içindir . Bir savcı Bir asker Gizli bir görev
devam ediyor 4g önce güncellendi SON YEMEK
@m.ayaniazi
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
{ GERÇEK BİR HAYAT HİKAYESİNDEN UYARLANMIŞTIR} BU HİKAYEÖİ BİRDE BENDEN DİNLEYİN.
devam ediyor 4g önce güncellendi KIRIK KANATLAR
@demoris
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Geçmişlerinde verdikleri şehitler ve büyüdüklerinde yaşadıkları ihanetlerin arasında dik durabilen bir asker ve mit personeli. Başları dik olsa bile, kanatları hep kırıktı. Bu kırık kanatlar ne kadar dayanırdı? Belki üç, belki beş gün. Fakat bu kanatlar ile sonsuzluğa ilerlediler. Ve verdikleri savaşta kaybettikleri nokta, kalplerindeydi... "Kanadım kırık fakat kalbim her zerresiyle senin için atıyor."
devam ediyor 3g önce güncellendi Hayaletz (gerçek ailem)
@worldlalisamx
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Yıllardır gittiğiniz psikoloğunuzun aslında öz abiniz olduğunu öğrenseydiniz ne yapardınız?
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi Rizelim
@karanliklarlordu
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Dr. Efsun ve Yüzbaşı Atakan .... Küçüklük te olan bir olayla ayrılırlar ve kader onları tekrar karşılaştırır.
devam ediyor 2g önce güncellendi Nefret
@cemroswq_2462
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bir patlama ile başlayan aşk üçgeni... Yalnız bu aşk üçgeni diğerlerine hiç benzemiyor... İki kazanan değil, üç kaybeden var bu hikayede...
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi Sessiz Nöbet
@melek1718192625
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bazı savaşlar cephede kazanılır… bazıları kalpte kaybedilir. Elif, hayatını insanları kurtarmaya adamış bir doktordur. Her gün ölümle yaşam arasında ince bir çizgide yürürken, en büyük savaşı aslında kendi içinde verir. Çünkü sevdiği adam, her an ölümle burun buruna olan bir askerdir. O ise sadece bekler. Bir mesajı. Bir sesi. Ya da kötü bir haberi… Görev onun için bir onur, Elif için ise her gün biraz daha büyüyen bir korkudur. Aralarındaki mesafe kilometrelerle değil, söylenemeyen cümlelerle ölçülür. “İyiyim” diyen kısa mesajların ardında saklanan gerçekler, suskunluklar ve yarım kalan duygular… Peki aşk, her gün yeniden kaybetme ihtimaliyle yaşanabilir mi? “Sessiz Nöbet”, görev ve sevgi arasında sıkışmış iki insanın, görünmeyen yaralarını ve en zor bekleyişleri anlatan çarpıcı bir hikâye. Çünkü bazen en ağır yük… Omzunda taşıdığın silah değil, kalbinde taşıdığın özlemdir.
devam ediyor 1g önce güncellendi Neşter ve Namlu
@tuana_torun
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Asker ve hemşirenin aşkı
Önceki
197/196
Sonraki
Loading...