[ Diğer ] - Kitap Listesi
devam ediyor 2a önce güncellendi
Geçmişin gölgesi
@dilarakelebek3
Okuma
1
Oy
0
Takip
0
Yorum
1
Bölüm
0
Sizce Geçmişin Gölgesi
Bazı yaralar zamanla iyileşmez.
Sadece daha derinlere saklanır.
Geçmişinden kaçmaya çalışan genç bir kız, yıllardır unutmaya çalıştığı anıların yeniden karşısına çıkmasıyla hayatının hiç de sandığı gibi olmadığını fark eder. Güvendiği insanlar, saklanan sırlar ve geçmişinden gelen karanlık bir gölge…
Her cevap, beraberinde yeni bir soru getirirken kızın önünde tek bir gerçek kalır:
Geçmişinden ne kadar kaçarsa kaçsın, geçmiş bir gün mutlaka onu bulacaktır.
Peki ya en büyük korkusu, sandığından çok daha yakınsa?
Bazı sırlar gömülür.
Ama bazıları asla ölmez.
devam ediyor 2a önce güncellendi
𝐊𝐚𝐧𝐥ı 𝐀𝐡𝐢𝐭
@aryalenorr
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Napoli`nin karanlık sokaklarından Milano`nun gösterişli malikânelerine uzanan bir suç imparatorluğu, tek bir adamın ölümüyle parçalanmanın eşiğindedir.
Il Sangue D`oro`nun genç ve acımasız stratejisti Arel Varga, yıllarca uğruna savaştığı örgütün gözünde bir gecede haine dönüşür. Don Carmine Moretti`nin ölüm emriyle avlanan Arel`in tek amacı vardır: Kendisine kurulan kumpasın arkasındaki kişiyi bulmak ve adını temize çıkarmak.
Cevap onu, düşmanı Mateo Rossi`nin gizli kasasına götürür.
Fakat Arel orada yalnız değildir.
Elena Rossi...
Zarafetiyle ailesinin karanlık yüzünü gizleyen, fakat annesinin gizemli ölümünden sonra babasına olan güvenini tamamen kaybeden Elena, aynı gece babasının en tehlikeli sırlarını ortaya çıkarabilecek belgeleri çalmak için kasaya girmiştir.
Biri babasının düşmanıdır.
Diğeri ise onun kızıdır.
Birbirlerine güvenmeleri için hiçbir neden yoktur.
Ama Elena`nın elindeki belgeler, Arel`in hayatını kurtarabilecek gerçeğin parçalarını taşırken Arel`in sahip olduğu güç, Elena`nın babasının pençesinden kurtulmasının tek yoludur.
Hayatta kalmak için bir anlaşma yapmak zorundadırlar.
Ancak Mateo Rossi`yi devirmek sandıkları kadar basit değildir.
Çünkü çaldıkları belgeler yalnızca bir kumpası değil, yıllardır saklanan daha büyük bir sırrı ortaya çıkarmaya başlar.
Arel, Elena`ya yaklaştıkça onun yalnızca düşmanının kızı olmadığını fark eder.
Elena ise kendisini koruyan adamın, kaçmaya çalıştığı karanlık dünyadan belki de hiç çıkamayacak kadar derinlerde olduğunu görür.
Aralarındaki her yakınlaşma bir tehlike, her güven bir ihanet ihtimali taşır.
Çünkü bu dünyada kan bağı bir silah, sadakat bir pazarlık ve aşk ölümcül bir zayıflıktır.
Ve bazı yeminlerin bedeli, aşktan çok daha ağırdır.
devam ediyor 2a önce güncellendi
~Altın Kafesteki Hapishane~
@_reagan_
Okuma
5
Oy
0
Takip
0
Yorum
5
Bölüm
0
" Mehpare, Mehpare olsun mu?"
" Olsun... benim Mehpare`m"
" Sen, sen ne koyacaksın?
" Bir konuşmamızda bana `Sen benim umudum oldun` demiştin, hatırlıyor musun?"
" Evet! Seninle ilgili olan hiçbir şeyi unutmam!"
" O zaman benim adımda Umut, senin Umut`un..."
devam ediyor 3h önce güncellendi
Alev Alev (3. Sezon)
@rapunzel_1905
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Ateş’in düğününde patlayan mermilerle Karabey, Şadoğlu, Bozok ve Kozan konaklarında adeta bir kasırga kopar. Asıl hedefin Ateş olduğu o kanlı düğünde, cezaevinden uzanan gizli bir elin piyonu olan keskin nişancı ortalığı kana bular; Dilan ve sekiz aylık hamile eşi Asiye’yi korumaya çalışan Doruk kanlar içinde kalır.
Yaşanan bu şokla birlikte, bebeğini dünyaya getirmek için kendi hayatını hiçe sayacağı, sırf sevdiği adam o tadamadığı babalık duygusunu tatsın diye en tehlikeli viraja giren Aycan’ın erken sancıları başlar.
Bir yanda yaşam mücadelesi veren Aycan’ın ikiz kardeşi Doruk...
Diğer yanda ölümle mücadele eden Dilan...
Ve tüm bunların ortasında, gözlerinin önünde bebeğini dünyaya getirmek için ölümle yaşam arasında savaş veren kalbinin sahibi Aycan`ı yaşatmaya çalışan Barış Murat Karabey...
Barış Murat Karabey için dünya o an durur. Bedeni yaşanan kaosa karşı dimdik ayakta dursa da ruhu ve tüm dünyası Aycan’ın yanından bir an olsun ayrılmaz.
Midyat`ın üzerine çöken bu karanlık pusun ardındaki sırlar ise artık kapıdadır...
🐥❤️🔥🦅
devam ediyor 3h önce güncellendi
Beb de bilmiuom
@iknowuknowleeknow
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bir minsung fanfic. Cok sevdigim bi kitabin minsung hali.
-"Kimse, hiçbir sebebi yokken aniden, isteyerek veya bilerek delirmez; bu yalnızca ötekilerin varlığıyla gerçekleşir. İnsanı delirten, bir başka insandır. Ötekinin bıraktığı acının, hayal kırıklığının, nefretin ve belki de mutluluğun iziyle deliliğe ilk adımını atar insan.
Biliyorum ki ömrü boyunca her insan bir defalığına da olsa delirecektir. Bu delilik, derecesi az ya da çok olsa, kısa ya da uzun sürse de kaçınılmaz bir sondur ve hissediyorum ki bu son, diğer herkes gibi beni de yakaladı.
Delirdim. Benim ötekim ise çok daha önceden delirmişti.
Endişelenmeyin, size her şeyi anlatacağım. Kendimi, onu, ötekimi; yaşadıklarımı, yaşadıklarımızı... Dinleyin ve nihayetinde delirmekten başka çaremin kalmadığını anlayın."
devam ediyor 1h önce güncellendi
Mardin'in Kayıp Kızı
@yagmurxzy
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
3 sene önce bütün ailesinin öldüğünü sanan Asena`nın hikayesi.
Asena, annesini ve babasını kaybetmesinin üzerinden 3 sene sonra kendisine bırakılan bir mektup bulur mektupta aslında Baba tarafının hâlâ yaşadığını ve normal orta gelirli bir aile sanarken, Baba tarafının Mardinli oldukça zengin bir aşiret olduklarını öğrenmesi. Anne ve babasının isteği üzerine Mardin`e gitmesi ve orada yeni başladı okulunda, okulun önünde bir çocuğun onu rahatsız etmesi ve Mardin`in ikinci en büyük aşiretinin oğlunun gelip o kızı kurtarması üzerine kurulan bir hikayedir.