[ Romantizm ] - Kitap Listesi
devam ediyor 4a önce güncellendi
FRANCES KİSS
@hikyeavcisi
Okuma
0
Oy
0
Takip
10
Yorum
0
Bölüm
0
Devletin yaptığı bir geziyle Fransa`ya giden Deniz... İlk başta bundan hoşnut olmasa da orada ona bakacak olan gönüllü aileyi çok sevecektir. Dönme vakti geldiğinde onu Fransa`ya bağlayacak çok yakışıklı bir sebebi vardır: ailenin oğlu Dorian. Dorian Deniz`e Fransa`nın kültürünü anlatır. Oldukça ünlü Fransız Öpücüğünü de atlayacak değildir :`)) Oldukça romantik, eğlenceli sahneler sizi bekliyor... Aradığınız kitap ayağınıza geldi, ne bekliyorsunuz? Koşun!
devam ediyor 4a önce güncellendi
Ay Işığında Kayıp
@lotusyu
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Pera kendini bildi bileli her zaman yetersizlik hissiyle savaşmak zorunda kalmış genç bir kızdır.
Ne şans ki hayat Pera’nın karşısına öyle zorluklar çıkartır ki kimliğini değiştirmek zorunda kalır.. uzak ülkelere göç eder.
ayaklarının üzerinde durmaya çalışan bu genç kızın… kaderinde parıldayan bir nokta vardır. Belkide tüm her şey.. tüm yaşanan her şey o iki insanın kaderinde beraber buluşmak için olmuştur… ay ışığının altında hayatlarının tamamen değişeceğini bilmeden tanışan iki genç…
Yıldızların yolculuk ettiği bu cesur hikayeye hazır mısın?
devam ediyor 4a önce güncellendi
Sana Rağmen
@riri_e
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Leya için aşk bir zayıflık, Aras için ise bir meydan okumadır.
Sana Rağmen, iki inatçı ruhun güç, gurur ve geçmişin karanlığı arasında sıkışmasını anlatır. Leya kaçtıkça Aras yaklaşır. Aras sustukça Leya daha çok yanar.
Bu hikâyede kimse masum değil. Ama bazı kalpler, en çok savaşırken atar.
devam ediyor 4a önce güncellendi
Güllerin Çağrısı
@gunes_ay21
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
İnsanın en büyük çöküşü sevdiği adam olur muydu? Eflin için öyleydi. Eflin Efnan Bardın. İşinde oldukça başarılı ve tuttuğunu koparan bir avukattı. Babasının bir patlama sonucunda cinayete kurban gitmesinden sonra babasını öldüren adamın bir seri katil olduğu anlaşılır. Bunun sonucunda Eflin yıllar önce en büyük kırgınlığı yaşadığı kardeşim dediği eski en yakın arkadaşı ile birlikte bu katilin peşine düşer ama gerçek sandıklarından da daha derin bşe sırrı içinde barındırıyordur. Suç dediğim göz ile görülen değil ruh ile okunandır.
devam ediyor 4a önce güncellendi
Kalbimin sahibi
@eliswxq
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
“Bazı yaralar görünmezdir, ama onları taşıyanlar en güçlü olanlardır. Kalbinin sırlarını koruyan bir kız ve geçmişin gölgesinde dimdik duran bir adam… Karşılaştıklarında, neyin gerçek, neyin tesadüf olduğunu keşfedecekler.”
devam ediyor 4a önce güncellendi
Kalbimin 7 harikası
@chicheng
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
O gün barda çok içmiştim.
kendimden geçmiştim adeta.
otelin bar kısmından çıkıp,resepsiyona doğru ilerlerken içkinin etkisiyle başım dönmeye başladı. yere şappp diye düşecegimi düşünüyordum. taki belimde bi el hissedene kadar. bi baktım esmer beyaz gömlekli siyah bol paça pantolonlu bi yakışıklı beni tutana kadar .
Neyse azra kendine gel.
"Hımm... Teşekkürler hiç gerek yoktu"dedim.
Ve sonrasında ekledim.
"Düşmesini bildiğim gibi kalkmasınıda bilirim"
(Mbappe tiriplere gel)
Yakışıklı çocuk gözlerini üstümde süzerken.
Yakışıklı çocuk:"kalk ozaman" ozaman diyerek
Elini belimden çekti.
Hiç beklemiyodum bırakmasını
Yere doğru savruldum.
Neyseki son anda merdivenin yanındaki demire tutundum.
Demire tutundum, yakışıklı çocuga ise tutuldum..
devam ediyor 4a önce güncellendi
Gece'nin Güneş'i
@ahununruhu
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
İlay ve Emin Aybars`ın hikayesi.
***
Emin soylu bir aileden gelen yakışıklı bir adamdı. Tek kusuru babasının izinden gitmesiydi. Emin yeraltı dünyasının tanınan varisi, isimiydi. Herkes o`ndan korkar yaklaşmak istemezlerdi. Sert görünen, acıması olmayan, konuşmayı sevmeyen biriydi. Ta ki İlay ile karşılaşana kadar.
***
İlay, babasının baskılarına daha fazla dayanamamış evden uzaklaşmıştı. Annesiyle konuşuyor ama babasıyla konuşmuyordu. Evin tek çocuğu olduğu için babası onu hem şirketin sahibi hem de yerini, makamını vermek istiyordu. Ama İlay bunu istemiyor kendi başarısıyla küçük tatlı bir vafe ya da butik açmak istiyordu.
Bir gün İlay`ın normal hayatını tepetaklak yapacak o gün gelmişti ve İlay ile Emin Aybars karşı karşıya gelmişti...
devam ediyor 4a önce güncellendi
Sol Yanımın Efendisi
@sevda.h
Okuma
0
Oy
0
Takip
13
Yorum
0
Bölüm
0
Londra’nın puslu sokaklarında eğitimini tamamlayıp memleketine bir fırtına gibi dönen Miraç Harmanşah, sadece aşiretinin veliahdı değil; zekasıyla modern dünyayı, heybetiyle Mezopotamya topraklarını dize getiren gözü kara bir yiğittir. Onun için sadakat namus, dostluk ise can borcudur. Ancak Barzan konağının eşiğinden adımını attığı an, hayatı boyunca kazandığı tüm zaferler, bir çift ela gözün karşısında ağır bir mağlubiyete dönüşür.
Şimal Barzan... Abisi Mirza’nın can emaneti, Barzan aşiretinin zarafeti ve ağırbaşlılığıyla nam salmış tek kızı. Çocukluğundan beri kalbinde büyüttüğü devasa aşkı, bir mühür gibi dudaklarına hapsetmiş; sevdasını iffetiyle harmanlamıştır. Miraç’a her bakışında kalbi yerinden çıksa da, töresine ve ailesine olan bağlılığı ona tek bir kelimeyi emreder: "Ağabey."
Miraç için bu hitap, göğsüne saplanan en keskin hançerdir. En yakın dostu Mirza’ya olan vefası ile Şimal’in masumiyeti arasında sıkışıp kalan Miraç, hayatının en büyük sınavını verecektir.
Gözü kara bir ağa, kalbinin esiri olursa ne yapar?
Asaletini sessizliğiyle koruyan bir genç kız, "efendisi" olarak gördüğü adama karşı ne kadar susabilir?
"O her kesin ağasıydı, ama sadece beni. "Sol yanımın efendisi`ydi