[ Genç Kurgu ] - Kitap Listesi
devam ediyor 6g önce güncellendi
ARAFTA
@inccciiizzzz11
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Aynamın karşısına geçip doğuştan kızıl saçlarımı düzene sokmaya çalıştım. Esmer tenime zıt bir renge sahipti saçlarım. Yaklaşık yarım saat boyunca dalgalarımı hizaya getirebilmek için uğraşmıştım. Benim saçlarımla işim bittiğinde Doruk da üstünü değiştirip formalarını giymişti. Evden çıktığımızda bekleyen servis ile bakıştık. Dönüp birbirimize bile bakmadan bizi bırakmasın diye servise koşmaya başladık. Servise bindiğimizde günaydın diyerek özürlerimizi sunmayı es geçmeden boş bulduğumuz yere oturduk. Anlaşılan o ki çıkma saatimizi değiştirmemiz gerekiyordu. Ben bunu düşünürken ikizim cama kafasını yaslayıp uyumuştu bile.
devam ediyor 5g önce güncellendi
KOMİSER BEY [TEXTİNG-MAHALLE]
@melankolilibirii
Okuma
0
Oy
0
Takip
1
Yorum
0
Bölüm
0
Mahalle kitabı!! Abimin arkadaşı ve eski Gönül işini esas alan bir romantik komedi kitabıdırr sevgi saygıı
ᝰ.ᐟ
İdil Bulut, mahallede yaşayan ve her türlü protestoya dahil olan bir kız, yine bir gün emniyete giderken bu sefer başka bir komiser atanmıştır. O komiseri ilk bakışta tanımasa bile yıllar önce yakınlığı olduğu, Birkan Karavezir, abisinin en yakın arkadaşı olduğunu sonradan öğrenir.
devam ediyor 5g önce güncellendi
Dağ Gelinciği
@bennisa75
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Rize’de bir okula atanan genç öğretmen Aysu, göreve giderken talihsiz bir şekilde bir traktör kazasına uğrar. Traktörü süren kişiyle aralarında ilk bakışta gerginlik oluşur; Aysu onu tanımaz ve sıradan bir köylü olduğunu düşünür.
Zamanla, bu kişi, Dağhan, Aysu’nun babasının köyüne sık sık uğrar ve babasına yardım etmeye başlar. Başta Aysu ile aralarında sürtüşmeler yaşansa da, ilerleyen süreçte Dağhan’ın aslında bir asker olduğu ortaya çıkar. Dağhan’ın bir MAYIN timi vardır ve görevleri nedeniyle hayat karmaşık hâle gelir.
Tüm bu olaylardan sonra Aysu, geçmişi geride bırakıp arkadaşlarının yanına taşınır. Ancak yeni hayatında, karşı komşusunun yine Dağhan olduğunu fark eder
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi
Solmuş Gri
@ecowow
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Lalin aile tarafından şiddet gören,hor görülen ve küçümsenen bir kişidir. Bir gün tartışma sırasında babasına zarar verdiği için annesi kızının hapse girmesine neden olur. Hücresindeki delikten yan tarafındaki mahkumla iletişime geçer bu kişide yönetime başkaldırdığı için ceza alan Azur Savin Talaydır.
devam ediyor 4g önce güncellendi
Bir Anda
@asooyum
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
iris ve artem rusyada bir ilişki yaşarlar ve iris değişik bir şekilde ikizlere hamile kalır artem bunu öğrendiği gibi gizlemek yerine evlenmeyi teklif eder evlendiklerinde İrisin annesinin türkiyede bir kaza geçirdiğini öğrenirler. Fakat tek sorun herkesin bu evliliği bir aşk olarak bilmesidir.
devam ediyor 4g önce güncellendi
Kan Bağı
@senaybengecewww
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Derin annesinin ölümün önce öğrendiği gerçekle sarsılır
Gerçek sandığı ailesinin gerçek ailesi olmadığını öğrenir
Gerçek ailesinin yanına gittiğinde ise ü. Abisinin onu istemediğini farkeder
Yeni bir hayatın içinde derinin cevabını aradığı tek bir soru vardır
Aile kan bağı mı, yoksa kalpten bağ mı
devam ediyor 3g önce güncellendi
Gözleri bile Rüya
@zeliha_04
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Her şey sıradan bir gün gibi başlamıştı.
Ama karşıma çıkan o kişi… tüm dengemi altüst etti.
Gözlerinde sakladığı karanlık, dudaklarındaki gizemli gülüş ve kimsenin bilmediği sırlar…
Onun dünyasına adım attığım an geri dönüş olmadığını anladım.
Tehlikeli bir adam.
Kırık bir kalp.
Ve ikisinin ortasında kalan bir kız…
Peki ya aşk, en büyük savaşın ortasında doğarsa?
Bazen kalbin seni kurtarır…
Bazen de en büyük felaketin olur..
devam ediyor 3g önce güncellendi
Sıfır Noktası Sekiz
@daisyriarde
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bazı arkadaşlıklar sonsuza dek sürer, tıpkı sırlar gibi.
Lise yıllarında birbirlerine sımsıkı bağlı sekiz genç... Birlikte güldüler, birlikte büyüdüler. Ta ki bir gün, hiçbir şey eskisi gibi olmayana dek.
Aradan dört yıl geçti. Sessiz kalan telefonlar, unutulmuş mesajlar ve yarım kalmış cümlelerle dolu hayatlar. Ve sonra bir gün içlerinden biri öldü. Kiminin ilk aşkı, kiminin en yakın dostu. Şimdi geri dönmeleri gerekiyordu. Hem Baran`ın evine, hem geçmişlerine.
Baran`ın ölümü bir tesadüf müydü?
Yoksa aralarındaki biri, gerçeği gizli mi tutuyordu?
Aşkların, kırgınlıkların, pişmanlıkların ve yüzleşmelerin tam ortasında, yedi kişi bir kez daha aynı masaya oturuyor. Ama bu sefer hiçbir şey eskisi gibi değil.
Çünkü her dostluk, bir sınavla tamamlanır. Ve bazı sınavlar, hayat kadar ağırdır.
devam ediyor 3g önce güncellendi
Küçük Kız (Y/n ve Ceo)
@eluvyeliss
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Hayatı çok normal bir şekilde işleyen Y/n`nin bir iş görülmesiyle bütün düzeni alt üst olur. Hiç beklemediği bir adama aşık olur, hiç beklemediği şeyler yaşar, hiç beklemediği şeyler öğrenir, ihanete uğrar ve en önemlisi.....Hayatının aşkını bulur.
(Kitap ironidir bilginiz olsun)
devam ediyor 3g önce güncellendi
MASKENİN ARDINDA🎭
@sikici_dunya
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
"Yirmi yıl boyunca en sevdiği insanların yüzüne bir maskeyle baktığını bilmiyordu. Ta ki o keskin gerçek, hayatını tam ortadan ikiye bölerene kadar. Şimdi seçmek zorunda: Altın bir kafeste sahte bir prenses mi olacak, yoksa yıkıntıların arasında kendi gerçek yüzünü mü bulacak?"