[ Genç Kurgu ] - Kitap Listesi
devam ediyor 9a önce güncellendi
Kural 1: Aşık Olma
@oops_acelya_did_it
Okuma
90
Oy
40
Takip
5
Yorum
1
Bölüm
7
Sophia 3 yıl önce aynı şirkette çalışan,içine kapanık, özellikle Alex tarafından ve diğer çalışanlar tarafından küçük düşürülen biriydi.
Bir sebepten dolayı şirketten atılır ve kendini geliştirmek için elinden geleni yapar.
En sonunda intikamını almak için tekrar eski çalıştığı şirkete gelir ancak Alex onu tanımaz.
devam ediyor 9a önce güncellendi
BİZİM ZAMANIMIZ
@biravuckitap
Okuma
4
Oy
3
Takip
1
Yorum
2
Bölüm
3
Hayatımızın gözlerimizin önünden saniyeler içinde akıp gittiği o an...
Basit bir hapsolmuşluk değil , insanlığın daha ne kadar iğrençleşebileceğine şahit olmak ile ilgili .
Bu benim hayatımsa eğer , sonuna kadar özgürlüğüm için mücadele edeceğim demekti...
O kalbimi sıkıştıran ölümden kaçmak için.
Özgür olmak için...
-Yetişkin Okurlar İçindir
tamamlandı 9a önce tamamlandı
KIZIL ALEV KARA MİRAS
@uzgunyazar
Okuma
77.88k
Oy
3.08k
Takip
293
Yorum
163
Bölüm
40
Gökçen (17), iki sevgi dolu abisi ve fedakâr ailesiyle yaşayan, lisenin en neşeli kızıdır. Hayatı, sıcaklık ve güven üzerine kurulmuş, pembe bir rüyadan farksızdır.
Ancak on yedinci yaş gününden hemen önce, yanlışlıkla babasının çekmecesinde bulduğu resmi bir evrakla hayatı tepe taklak olur: Gökçen evlatlıktır.
devam ediyor 9a önce güncellendi
GÜNEŞ
@n.soyer
Okuma
609
Oy
427
Takip
13
Yorum
291
Bölüm
12
‼️Hergün yeni Bölüm‼️
Beni bu kadar çok sevdiğine bir türlü inanamadığım için, sana âşık olmadığımı zannediyormuşum. Bunu şimdi anlıyorum. Demek ki, insanlar benden inanmak kabiliyetini almışlar. Ama şimdi inanıyorum. Sen beni inandırdın. Seni seviyorum. Deli gibi değil, gayet aklı başında olarak seviyorum. (Kürk Mantolu Madonna, Sabahattin Ali)
devam ediyor 9a önce güncellendi
AYIRAMAZLAR
@salih_altintirmik
Okuma
100
Oy
17
Takip
4
Yorum
6
Bölüm
12
Ailesi mafya olan ve üniversite okuyan bir gencin aşk ve mafya dünyasındaki maceralarını içeren bu kitap amator bir yazar tarafından yazılmıştır bu yüzden anlam hataları olabilir
ŞİMDİ DEN OKUYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM <3
!!!KÜFÜR İÇERİR!!!
devam ediyor 9a önce güncellendi
Yalan Hayat
@mikasawackerman
Okuma
51
Oy
16
Takip
2
Yorum
33
Bölüm
5
"Doğru sanarak büyüdüğüm her şeyin yalan olduğunu öğrendiğimde bugünkü yaşımdaydım. Kulağımda kulaklığım sırtımda içine birkaç parça kıyafet, biraz para, cüzdanım ve telefonumu attığım çantamla birlikte bilinmezliğe doğru gidiyorum."
Başarılı bir çocuk doktoru olan Ahsen Arslan, ailesinin ihanetini öğrendikten sonra onları bir daha hiç görmek istemeyeceğini düşünerek evden ayrılır. Gidecek yeri olmayan Ahsen İzmir`den İstanbul`a gitmeye karar verir. Otobüse binip giderken başına gelen kazadan sonra bilincini kaybedip uyandığında kendini tamamen başka ve hiç bilmediği bir yerde bulur.
devam ediyor 9a önce güncellendi
İNTİKAM EVLİLİĞİ
@huzunluyazar_01
Okuma
41
Oy
12
Takip
4
Yorum
9
Bölüm
2
Sevgili eşim tarafından aldatıldım ve metresim tarafından öldürüldüm. Son isteğim tanrıdan beni olanları değiştirip intikam alabilmem için bir şans vermesiydi.
Ve şimdi ben evlenmeden önceki hayatıma yani 19. yaş günüme geri döndüm. Tek yapmam gereken olanları değiştirip hayatıma devam etmek.
Fakat bu gerçekten düşündüğüm kadar kolay olacak mıydı?
devam ediyor 9a önce güncellendi
LEYLA GİBİ
@nguvercin
Okuma
43
Oy
2
Takip
1
Yorum
5
Bölüm
6
Hayat bazen seni yalnız bırakır.
Yalnızca kendinle kaldığın bir yerin ortasında.
“Leyla Gibi” seni o yerden alıp kendi yolculuğuna çıkarıyor.
Güçlenmek, vazgeçmek, yeniden başlamak…
Belki de bu kitap, kendini hatırlamak isteyen herkes için.
devam ediyor 9a önce güncellendi
Aşk Zili
@nurozsoy
Okuma
5
Oy
3
Takip
0
Yorum
3
Bölüm
1
Aşk Zili
Yeni okul, yeni sınıf, yeni bir başlangıç… Aria, hayatının en heyecanlı sabahında sadece geç kalmayı değil, bir yabancının üstüne düşmeyi de başarmıştı. Ama bu sıradan bir çarpışma değildi.
Kai, okulun gizemli ve soğuk yüzü… Konuşmayan, kimseyle yakınlaşmayan, sırlarla çevrili biri. Aria’nın renkli ve konuşkan dünyasıyla Kai’nin sessizliği çarpıştığında, okul koridorlarında duyulacak tek şey zil sesi olmayacak.
Zıt kutuplar birbirini çeker derler. Peki ya biri her adımda daha çok yaklaşırken, diğeri hep birkaç adım uzakta kalırsa?
“Aşk Zili”, iki gencin iç dünyalarına atılan tatlı, utangaç ve sıcacık bir yolculuğun hikâyesi.
devam ediyor 9a önce güncellendi
Değersiz
@ozlmclk548
Okuma
345
Oy
263
Takip
8
Yorum
37
Bölüm
8
Gamze kalbine sahip çıkamadığı için Devrim Aslan’a kalbini kaptırır ve bunun farkına vardığı zaman Devrim Aslan’ın hayatında yer alır ve anlamsız bir hayata geçiş yapar. Sevdiği adam yüzünden hep kırılır ama sevdiği adam bunu umursamaz ve uzakta olan aşkını yakınlarda ister ama bu pek mümkün olmaya bilir. Devrim Aslan işleri yüzünde Alanya’da yaşar Gamze’ye olan sevgisi çok farklı yönlere gider. Gamze’yi kırdığının farkında olmayıp Gamze’nin hayatını çok değiştirir. Bu iki aşığın aşkı hiç kolay geçmeyecek aşklarına sahip çıkabilicekler mi ? Yoksa hiç yaşanmamış sayıp hayatlarına devam mı edecekler?
tamamlandı 9a önce tamamlandı
Yazın Tatlı Havası
@_sadeceyazarrr_
Okuma
195
Oy
34
Takip
4
Yorum
9
Bölüm
10
Herkese Öncelikle Selamlar.Ben bu hikayede yazda tanişdiğim en yakin arkadaşımla taniştikdan sonra karşimiza çıkan iki çocuktan bahsedeceğim.Onlar bizim yaz aşkımız ve yazdanda öte yani biz onları yazda da kışdada herrr mevsimde sevdik. Hikaye hem komedi hem romantiklik hemde genç kız edebiyyatina ait yazılmıştır.Şimdi size biraz hikaye hakkinda detayli bilgi vereyim.Öncelikle benim ismim Jasmin ve enn yakin arkadaşımın ablam gibi gördüğüm arkadaşımın ise ismi Hazel.Biz dediğim gibi yazda taniştikk.Ve bizim ölüm bittiğimiz sevgilierimizin ismi benimkinin Timur ve eniştemin ismide Aras.✪♥︎
devam ediyor 9a önce güncellendi
KÜLLERİNDEN
@liyangeldihuzurbit
Okuma
36
Oy
16
Takip
3
Yorum
4
Bölüm
4
İstanbul’un zengin semtlerinden birinde yaşayan Elif, dışarıdan mükemmel görünen ama içten içe paramparça bir ailenin kızıdır. Babası iş adamı, annesi yok gibi… Elif yıllardır ailesinin karanlık sırlarından bihaber büyümüştür. Ta ki bir gün, okula yeni gelen Kuzey adında gizemli çocukla tanışana kadar.
Kuzey, Elif’in dünyasına sadece gizemi değil, geçmişin kanlı sırlarını da getirir.
Gizem, kin, gözyaşı, sırlar, ihanetler… Hangisi galip gelecek?