[ Genç Kurgu ] - Kitap Listesi
devam ediyor 7a önce güncellendi
İlaç Ol Yarama / Lise Kurgusu
@lyramoise
Okuma
315
Oy
65
Takip
29
Yorum
64
Bölüm
2
O beni hiç tanımadı, ama satırlarıma dokundu. Tenime değmedi belki, ama kelimelerimle tenime kadar indi. Bu yüzden belkide ; Teni Tenime
Herşey günlüğümü okulda unutmam ile başlamıştı. Ama günlüğü tekrar almaya, okula geldiğimde içinde başkası tarafından yazılmış yazılar gördüm.
ᯓ★
Biri beni görmüş
Biri içimi okumuş olabilirmiydi?
Ya gerçekten görüpte gitmişse?
Ya da... Kalmak istemişse.
Kalemini bıraktığın yerde seni buldum.
Sessiz harflerin içine gizlediğin acını duydum.
Belki tanımıyorsun beni, ama
Seninle aynı yalnızlıkta yürüdüm.
Bir gün bir melodi ile anlatırsam sana kendimi,
Anlarsın belki
Ben seni ;
Sözlerin susarken duydum.
~Sadece biri
devam ediyor 7a önce güncellendi
KARANLIK KASABA
@lemantamozz
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
1
İnsan bazı anıları unutunca hiç yaşanmamış gibi yaşıyor. Hiç var olmamış gibi... ama benim anılarım burda. Bu evde ve kafamın içinde çıkmayı bekliyor. Hem de acı bir şekilde.
Deniz 11 yıl önce yaşadığı trajik olaydan sonra zihni pek çok anıyı unutur ve teyzesi ile birlikte yaşamaya başlar. Ancak bazı sebeplerden dolayı tekrardan eski evine geri döner ve Hem eski dostları, hem çocukluk arkadaşı Hem de kasabaya geldiği gün ortaya çıkan katil. Anıları zihninin derinliklerinden çıkarken onun çevresinde olacaktır.
devam ediyor 7a önce güncellendi
GÜNEŞ PARILTISI
@rana_lotus
Okuma
36
Oy
17
Takip
3
Yorum
31
Bölüm
3
İki okulun birbirine düşman olduğunu ve buna rağmen hala masa tenisi maçı yapıyor olduklarını söyleseydim. Veya düşman olmaktan vazgeçeceklerini.
"Lena`nın kalbi benim, benim ki de onun. Siz kabul etseniz de etmeseniz de çıkıyoruz Myra ve Elisay okulları!"
devam ediyor 7a önce güncellendi
Ev Arkadaşım
@nehirruya
Okuma
2.14k
Oy
199
Takip
95
Yorum
93
Bölüm
13
Alina, doktorluk hayallerini gerçekleştirmek için İzmir’den İstanbul’a gitmeye karar vermişti. En yakın destekçisi, Murat da aynı hastanede çalışacaktı; her şey olması gerektiği gibi, sıradan ve kolay görünüyordu. Ancak İstanbul’a adımını attığı anda hayatının beklenmedik ve karmaşık bir yola girdiğini fark etti.
Bir anda kendini, Ege’nin hayatının tam ortasında buldu; iki adamın arasında kalmıştı—biri geçmişinin sessiz sırlarını saklarken, diğeri geleceğine dair umutları taşıyordu. Fakat Ege’den öğrendiği gerçekler, Alina’nın dünyasını başına yıkılan bir enkaz gibi altüst etti.
Ege’nin hayatı ise felaketlerle doluydu. Omuzlarında ağır bir yük, kalbinde derin yaralar vardı. Yaşadığı karanlık günlerin içinde bir anda beliren o ışık, ona yeni bir başlangıç vaat ediyordu. Ancak ne yazık ki, peşini bırakmayan geçmişi ve annesinin sinsice çevirdiği oyunlar, Ege’nin hayatını daha da karmaşık hale getirmek üzereydi.
İşte bu karışıklığın tam ortasında, Alina hem kendisiyle hem de kalbinde büyüyen duygularla savaşmak zorundaydı. Peki, bu ikili arasında sıkışıp kalan Alina, gerçekler ve hisler arasında nasıl bir yol seçecekti? Ve Ege’nin karanlık dünyasından ona uzanan bu ışık, onları kurtarabilecek miydi? Yoksa Murat`ın umutlarına mı tutunacaktı?
Eğer bol aksiyonlu ve romantik kitap arıyorsan doğru yerdesin. Hemen kitabıma koşmalısın çünkü Alina’nın hikayesi seni bekliyor.
tamamlandı 4a önce tamamlandı
YALGIZ (BASILDI)
@haticeokumus
Okuma
2.37k
Oy
279
Takip
29
Yorum
27
Bölüm
41
Çocuk yaşta, birbirinden farklı hikayeleri olan bir çeteyle yolu kesişen Hamza ve onların içerisinde geçirdiği arayış dolu yıllar... Dünyasına giren yeni hayatlarla takip edeceği bir ışık buldu. Öte yandan Hukuk okuyan Gül Seda ailesinin içinde bulunduğu durumu çözmeye çalışırken pek çok sırrın perdesi aralanıyor.
Hamza ve ekibini ne gibi sıkıntılar bekliyor?
Gül Seda çıktığı bu yolda nelerle karşılaşacak?
Kayıp aile, kardeş ve duygular sahiplerine kavuşacak mı?
Ne bir dakika öncemize gücümüz yeter ne bir dakika sonramıza. Vakitsiz gelen insanlar ansızın ortaya çıkan duygular. Sonsuz ihtimaller çerçevesinde toplanmış gerçekler...
Eski dönemlerde yetim çocuklarına Yalgız derlermiş, yalnızlığı simgeleyen anlamında. Yıldız sözcüğüyle birleşmiş yalnızlık göklerde gece vakti gözlerimizi kamaştıran yıldızlar, kalabalıklar içinde tek başınadır fark ettiyseniz. Hepimiz birer Yalgız mıyız yoksa?
Bu hikayenin konu, karakter ve içeriği tamamen bana aittir. Çalınma vb. herhangi bir durumda gerekli işlemler yapılacaktır.
devam ediyor 7a önce güncellendi
ANKA
@yazziyolcusu
Okuma
301
Oy
27
Takip
11
Yorum
3
Bölüm
15
"Asel, seni seviyorum," dedi Caner, sesi kesik kesik ve güçlükle.
"Sakın böyle konuşma," diye karşılık verdim, gözyaşlarım hıçkırıklarıma karışıyordu. Hayatımın en değerli varlığı, ailem, ruhum, elimden kayıp gidiyordu. Ona ulaşmaya çalıştıkça daha da uzaklaşıyordu.
"Şarkımız..." diye fısıldadı, "şarkımızı yaşıyoruz..." Sözleri yüreğime saplanırken dudaklarında zayıf bir gülümseme belirdi. Onu izlemek, her nefesinde içimde derin yaralar açıyordu. Son bir güçle, yanımızdaki Ata`ya bakıp, "Sana emanet," dedi. "Sevdiğim sana emanet."
O an, aramızdaki sessizlik bile kelimeler kadar ağırdı. Gözyaşlarım durmaksızın akarken, Caner elimden kayıp gidiyordu.
devam ediyor 7a önce güncellendi
Bir umut
@sesizbirumut
Okuma
6
Oy
1
Takip
3
Yorum
1
Bölüm
1
Umutlar ne zaman tükenirdi ya da umudunu kaybeden insanlar ne yapardı benim umudum kendimi bildim bileli yoktu
Ben almina size kim oldugumu anlatamam çünkü henüz bende bilmiyorum 17 yaşında gerçek ailemi buldum daha doğrusu onlar beni buldu bu benim hikayem ve hikayeme hosgeldiniz size nasıl öldüğümü degilde nasıl yaşadığımı anlaticam. Bildiğiniz bütün hikayeleri unutun benim hikayemde prenses yok canavarlar var peki siz bu hikayeyi okumaya hazır mısınız
devam ediyor 7a önce güncellendi
Zehirli Kadın
@bestlilis37gmail.c
Okuma
1
Oy
1
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
1
İlişki yaşadığı erkekleri öldüren bir kadın. Bir adama mı kaybetti? Bütün geçmişini bir adam için mi sildi? Adam kadını seviyor mu kadın adamı seviyor mu? Doğduğundan beri herkese zehir olan kadının , bir adama zehirli de olsa iyi olacağını bilir miydi?
devam ediyor 7a önce güncellendi
ANI KUTUSU
@ozempicyiyen
Okuma
1
Oy
1
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
1
14 yaşında olan Can, liseye geçeceği için çok heyecanlıdır. Yeni arkadaşlar, ergenlik, aşk... Her birine henüz liseli olmadan sahip olmuş olabilir ama her zaman yeniye ve daha fazlasına yer vardır!!!
devam ediyor 7a önce güncellendi
GÖLGELER ARASINDA
@salihabayrak122
Okuma
66
Oy
11
Takip
10
Yorum
13
Bölüm
2
Sessizliğin Gölgesi - Ecem Ateş`in Kayıp Kimliğine Yolculuğu
Beş yaşında yetimhaneye bırakılan Ecem Ateş, suskunluğun gölgesinde büyümüş bir genç kadındır. Onu hayatta tutan tek şey, geçmişine dair kırık parçaları birleştirme umududur. Bir gece, gizemli bir yabancının verdiği notla hayatı altüst olur. Peş peşe gelen sırlar, Ecem`i ailesini ararken karanlık bir komplonun tam ortasına sürükler.
Geçmişin sessiz çığlıkları, şimdi hem kimliğini hem hayatını tehdit eden bir oyuna dönüşmüştür. Peki Ecem, susturulmuş bir hayatın içinden çıkıp kendi sesini bulabilecek mi?
devam ediyor 7a önce güncellendi
AŞKIN ÇİFT YÖNÜ
@smutkitapmiii
Okuma
523
Oy
18
Takip
9
Yorum
14
Bölüm
2
Bazen biriyle tanışırsın… ama kader çoktan bir başkasıyla yazılmıştır.
Loş ışıklar, şehvetli melodiler ve tutkulu bakışlar arasında üç kişi…
Biri kelimelere saklanır,
Biri objektifin ardına,
Biri ise sahnenin tam ortasına…
Hiçbir duygu net değil.
Hiçbir bağ tanımlı değil.
Ve hiçbir his… tek taraflı değil.