[ Romantik Gerilim ] - Kitap Listesi
devam ediyor 3h önce güncellendi
Tanıdık Yara İzi
@aliagelburayaaaaaa
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Güldeste, özgür ruhlu hayalleri olan ve en çok da doktor olmak isteyen genç bir kızdır. O kimseyi incitmeye kıramaz ama en çok kendisi kırılır. Onun için yargı kelimesi yoktur; her insanın farklı bir pencereden bakılması gerektiğine inanır.
Ancak abisi Ali, onun tam tersidir. O sert, baskıcı ve geleneklere bağlı yaşayan biridir. Ali en başından beri Güldeste’nin evlenmesini istediği için onu, asker arkadaşı Hakan ile zorla evlendirmeye karar verir. Güldeste bu karara ne kadar direnmeye çalışsa da, bir gece abisinin aslında düşündüğü gibi biri olmadığını öğrenir ve çaresizce bu evliliği kabul etmek zorunda kalır.
Güldeste’nin hayatı evlendiği gün tamamen değişir çünkü Hakan, göründüğünden çok daha karanlık, şiddet eğilimli ve tehlikeli biridir. Bir yıl boyunca Güldeste hem fiziksel hem ruhsal olarak büyük yaralar alır ve artık yaşamak için bir sebebi kalmadığını düşünür.
Ta ki bir gün karşısına bir iş ilanı çıkana kadar….
Bu iş, onun için onun için bir kaçış umudu olur. Ancak çalışmaya başladığı kafe, göründüğü gibi masum değildir. Geceleri yer altı dünyasının en tehlikeli isimlerinin buluştuğu bir mekana dönüşür. Onların arasında ise dünyada en korkulan isim Gölge vardır.
Mafyaların bile adını fısıldamaktan korktuğu bu adamın dünyasına adım atan Güldeste için artık geri dönüş yoktur……
devam ediyor 3h önce güncellendi
Kırık Ve Kıran
@anneazrailllerdeyi
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bazı kalpler kırılır...
Bazılarıysa kırarken bile parçalanır.
O, geçmişinin ağırlığını sırtında taşıyan bir adamdı.
O ise kırılmaktan yorulmuş ama hâlâ sevmekten vazgeçemeyen bir kadın.
Birbirlerine iyi gelmeleri gerekirken,
en çok birbirlerini yaraladılar.
Çünkü bazen aşk, iyileştirmez.
Bazen aşk... en derin yaradır.
"Kırık ve Kıran"
Sevmenin yetmediği yerde başlayan bir hikâye.
devam ediyor 3h önce güncellendi
TUTKU
@arielraven
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
İçimden geldiği gibi yazacağım kafamda net bir kurgu yok,daha doğrusu size göre şekillendireceğim o yüzden lütfen linçlemeyin bu arada erkek karakterimiz biraz piskopat olabilir🫣🤫 Rahatsız olanlar okumayabilir.✨️🪷
devam ediyor 2h önce güncellendi
Yaban gülü
@patitolandinizz
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
26 yaşında olan Asena ilay Yaşantısından ve etrafındaki ona kin li olan
sıkılıp başka yerlere kaçmak isteyen bir gençtir sonunda bir fırsat bulup kendi ülkesi olan Türkiye`den kaçıp Rusya`ya kendini atmıştır ve bir kafede çalışmaya başlamıştır ama o kafenin kimin en sevdiği kafe haline getirdiğini bilmiyordur ve küçük yaban gülüz bu şekilde kendini aşkın onun kapısını çalarken bulur.
devam ediyor 2h önce güncellendi
AV VE AVCI:ZAMBAK
@pinarprensesss
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Yıl 2056 bütün ülkeler çökmüştü. İnsanları yönetenler yoktu. Teknoloji nerdeyse çökmüştu. Telefonlar kullanılmıyordu. Babasının ölmesiyle babasının işini kendisininmiş gibi benimseyen Ceylan. Birini öldürmekle görevlenir. Fakat öldüreceği kişinin de onu öldürmek için görevlendirildiği öğrenir. Böylece panosundaki kişi bir katile dönüşür
devam ediyor 2h önce güncellendi
KURT AV OLURSA
@sekerliimm
Okuma
0
Oy
0
Takip
6
Yorum
0
Bölüm
0
❝Kurt av olursa ne olur baba?❞
❝Ceylan av olmaktan kurtulur, Deva.❞
Deva Soyder, babasının katı kuralları arasında ömrünü feda etmiş, aldığı eğitimler ile başarılı bir istihbaratçıdır.
Bir gün aldığı görev onun hayatını tümüyle değiştirir. Çünkü artık o, görev için sızdığı yeraltından bir adamın kayıp kızının kimliğini üstlenir. Yani o artık Feraye Karayel`dir.
Ancak onun amacı Feraye`nin babasının elindeki bilgiler değil, Feraye`nin beşik kertmesi ve uzun zamandır nişanlısı olan Arlan Kartal Alahan`nın arkasındaki kara işleridir.
Bu hikaye, avcının av olma hikayesidir.
devam ediyor 2h önce güncellendi
TAKINTI
@karanliksehirr
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Minel Aydın, küçüklüğünden bu yana en yakın arkadaşı olan Atlas Demir`in abisine tutulmuştur. Ama bir sorun vardır.
Atlas Demir`in abisi; Boran Demir Mineli kardeşi gibi görmektedir.
Minel Aydın, Boran Demirin dikkatini çekmek için elinden geldiğini ardına koymaz ve büyük uğraşlara girer.
Ama hesaba katmadığı şeyler gerçekleşir.
Bu macerada bize eşlik etmek ister misiniz?
*UYARI!
•Kurgunun içinde rahatsızlık verecek içerikler bulunmaktadır!
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi
ŞAHSİ KORUMAM | Mafya
@elvora
Okuma
0
Oy
0
Takip
19
Yorum
0
Bölüm
0
"Ölüyorsun."
"Sizin kolarınızda ölmekse kaderim, bu ömrüm boyunca aldığım en güzel hediye olur Devin Hanım."
Bir mafyayla anlaşmalı evlilik yapan Devin A Alaz ona verilen korumanın başına bela olacağını tahmin etmiyordu. Ondan kurtulmak için her şeyi yapacaktı.
Ta ki onu yanında isyemeya başlayana kadar...
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi
Ruhefza (SOKAKTA KALMIŞ DUYGULAR)
@kisgunesialtinda
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
"Ben sana güvendim! Lanet olsun ki sana güvendim! Ablamın yokluğunda sana sığındım ya ben!" Boğazımda ki yumruğu yuttum. Eğer kendimi tutamazsam ağlardım. Ağlayıp daha da canımın yanmasını istemiyorum. "Sen nasıl bu kadar acımasız davranabilirsin bana! Hiç mi canın yanmadı Galip! Hiç mi yüreğinde yer edinemedim!"
Ela gözleri bomboş baktı gözlerime. Ondan adam akıllı bir cevap bekledim ama o öyle bir cevap verdi ki yüreğimde ki yalnızlık on katı arttı. "Ben, ablanın avukatıydım Ayten. Sen olayı yanlış anlayıp kendini fazla kaptırdın." Hayal kırıklığı ruhumu binlerce parçaya ayırdı. Daha düne kadar bana kıyamayan adam şimdi bile isteye canımı yakıyordu. Bakışlarımda ki kırgınlığı fark etti. Fark etmiş olmasına rağmen acımasızca laflarını bilemeye devam etti. "Acıdığım için sana yardım ettim. Olan sadece bu. Bundan sonra o da yok. Bundan böyle birlikte yol almayacağız. Sen yoluna ben yoluma."
Ayten ve Galip başkalarının günahlarını omuzlarında taşıyan iki yaralı yürek. Tek bir yanlışla hayatlarındaki tüm dengeler değişti. Tek bir kan damlası ile binlerce ölüm emri verildi.
Bir kurban var ortada. Kurban birinin ablası, suçlu ise en ummadıkları kişi. Tepe taklak olmuşken her şey, hayatları normalmiş gibi davranmaya çalıştıkça her şey sarpa sarıyordu. Oysa istedikleri sıradan bir hayattı.
Ama sıradanlık ölmekten bile daha zordu.
devam ediyor 1h önce güncellendi
YANILSAMA / Kanlı Mühür
@mavi.geceler_
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
"Sekiz Taç. Bir İhanet. Ve kanla mühürlenen, geri dönüşü olmayan bir kader."
Lal Gece Yıldırım, babasının ölümünün ardından, yeraltı dünyasının vahşi arenasında ayakta kalmaya çalışan tek kişidir.
Herkes onun mirasının peşinde, herkes onun canını alıp gücünü çalmanın derdinde.
Çağıl Koral Korucu, onun için güç, kuralları kendisinin koyması demekti. Lal Gece Yıldırım ise o kuralları bozmak için doğmuştu.
Lal Gece, üzerine kurulan bir suikastın ardından, hayatını kurtaran adamın aslında en büyük düşmanı olduğunu anladığında artık çok geçti. Çağıl ona bir çıkış yolu değil, bir "tutsaklık" sunuyordu. Evlilik. Bir ittifak. Ve sahte bir sadakat.
Düşmanla aynı yastığa baş koymak, bir kadının hayatta kalma savaşı mı, yoksa daha büyük bir yıkımın başlangıcı mı? Kimin dost, kimin hain olduğu belli olmayan bu dünyada, tek bir hata tüm tahtları yerle bir edebilirdi.
Aynadaki yansımalar her zaman doğru göstermezdi, peki onların yansıması sadece bir yanılsama mıydı yoksa gerçek mi?
( Kitabın fikri ve olaylar tamamiyle bana aittir herhangi bir çalıntı durumunda yasal işlem başlatılacaktır. )
~~~ Evlilik anlaşması~~~ Düşmanlık~~~