[ Romantizm ] - Kitap Listesi
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi
Bir Şehir, İki Kalp
@elifkaya02
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Üç yıl süren savaşlar, kayıplar ve yanlış anlaşılmalar… Her şey, bir terasta bir araya gelen iki kalbin hikâyesinde birleşiyor.
Arya ve Karan, birbirlerine çocukluklarından itibaren bağlıydılar; ama hayatın oyunları onları ayırmıştı. Şimdi, geçmişin gölgeleriyle yüzleşirken, aşkın ve ailenin gerçek gücünü keşfedecekler.
Boğaz’ın altın ışıkları altında, sessizlikte, kahkahalarda ve göz göze geçen anlarda bir hayat yeniden yazılıyor. “Bir Şehir, İki Kalp”, sadece bir buluşma değil; kaybedilen zamanın, kazanılan zaferlerin ve kalpten kalbe kurulan bağların simgesi.
Aşk, mücadele ve huzurun bir araya geldiği bu yolculuğa hazır mısınız?
devam ediyor 2a önce güncellendi
aşk tesadüf hali
@darkbloom4321
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
yıllar sonra yolları yeniden kesişen Ezgi ve Mert , geçmişten gelen duygularla ve hayatın kaosuyla yüzleşmek zorunda kalır . Her şey dağılmaya hazırken vazgeçmemeyi seçen bu iki kalp aşkı ayakta tutabilecek mi .tesadüflerin bir araya getirdiği bu hikaye ,sevmenin bazen en büyük cesaret olduğunu fısıldar
devam ediyor 2a önce güncellendi
GERÇEĞİN KÜLÜ
@duruyuum
Okuma
0
Oy
0
Takip
10
Yorum
0
Bölüm
0
Bana öyle bakma Mila; çünkü o gözlerindeki masumiyet, babanın ellerindeki kandan daha çok canımı yakıyor. Sen onu kahramanın sanıyorsun, bense senin celladınla her gün aynı sofraya oturuşunu izliyorum.
devam ediyor 2a önce güncellendi
SERENDİPÇE
@canseven2
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
En güzel ve mutlu şeyler, beklenmedik tesadüflerle olur.
Fakat bu defa, kaderin tesadüfü bir kadını cehennemin ortasına sürükledi. Zoraki bir evlilikten kaçan genç kadın, kendini masumiyetin pazarlandığı karanlık bir düzende buldu.
O, soğuk kurallarla militanlaşmış, duyguyu unutmuş bir gölgeydi.
En kanlı operasyonun ortasında, korumasız bir ruhla kesişti.
Tüm kurallarını yuttu. Bir anlığına görevini bile unuttu.Toprak bile bu kadar masumiyeti kirletmeye cesaret edemezdi.
Tehlikenin tam ortasında uzatılan bir silah, bir söz değil.
Sadece kaçınılmaz bir kader.
Bu kitapta geçen isimler ve olaylar hayal ürünüdür gerçek kişi ve kurumlarla bir ilgisi yoktur.
Bygülsüm sude- 2025
devam ediyor 1a önce güncellendi
Cennetin Așağısında
@soraontheriver
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
~
Yasaklanan bir așktan doğan Caelith,cennet tarafından en alt tabaka ,melek ve avarelerin yaşadığı ışık görmeyen ormanın en kötü tapınağına atılmış.O bir şeytan-melek melezidir.Cennette normal bir günde,Caelith en yakın dostu ruhani kedisi Aka’yı kaybeder.Onu ararken başına beklenmedik bir olay gelir ve cehenneme düşer.Cehennemin baş şeytanı olarak kabul edilen Acheriel ile tesadüfi bir şekilde tanışır.Caelith cennete nasıl dönecektir? Acheriel’in yanında hayatta kalabilecek midir?
~