[ Romantizm ] - Kitap Listesi
devam ediyor 9s önce güncellendi
Belki de kaderinimdir
@lidya_yeliz
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Nefes bir gün Snapchat te öylesine gezerken eli yanlışlıkla bı hesaba takip et tuşuna basar ve daha çıkartamadan o kişiden mesaj gelir...
Eğlenceli ve komik bey: avatarın çok güzel çok hoşmuş
Nefes: teşekkür ederim?
Eğlenceli ve komik bey: rica ederim?😁
İlk defa bi kız ekledi
Nefes: yok ben aslında yanlışlıkla ekledim
Sonra çıkaramadım
Eğlenceli ve komik bey: tüh
neyse bi şey olmaz
Belki de kaderinimdir 😉
devam ediyor 6g önce güncellendi
LÂL
@eslumss
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Lâl, sevilmeden büyüyen bir kalpti.
Alp, karanlığın içinde yaşamayı öğrenmiş bir adam.
Bazı aşklar yaşamak için değil,
ölmek için yazılır.
Lal, kalbinin her atışının bir sonu olduğunu biliyordu.
Alp ise onu kurtaramayacağını bilerek sevdi.
Çünkü bazı kalpler,
en çok sevildiği anda durur.
devam ediyor 6g önce güncellendi
Kağıt Üstünde Aşk
@melkkis
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Herkesin sevdiği bir yüz: Efsun Soysal.
Medyanın merkezindeki bir güç: Çağrı Demirhan.
Bir yıllık evlilik.
Planlı görüntüler.
Duyurulmayan bir anlaşma.
Aşk ihtimal dahilinde değildir.
En azından başlangıçta...
devam ediyor 6g önce güncellendi
Güneşin Dokunduğu Yer
@candyyy_0217
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Cenan Koral Özer, bir kazadan sonra hayatını tekerlekli sandalyede sürdüren, dünyayla arasına kalın duvarlar örmüş genç bir adamdır. Yürüyemediği günden beri yalnızca bedenini değil, hayallerini de hareketsiz bırakmıştır. Annesinin ısrarıyla kabul ettiği fizyoterapi ise onun için yalnızca katlanılması gereken bir zorunluluktur.
Evrin Ela ise albino teni, mavi gözleri ve sakin duruşuyla girdiği her odaya sessiz bir ışık taşıyan genç bir fizyoterapisttir. Cenan’ın evine çalışmak için gittiğinde, karşısında tedavi edilmeyi reddeden bir beden değil; görülmek istemeyen bir ruh bulur.
Cenan soğuk, mesafeli ve kırıcıdır. Evrin ise ısrarcı değil; sabırlıdır. Dokunmaz, zorlamaz. Sadece orada kalır.
Seanslar ilerledikçe aralarındaki ilişki bir “hasta–terapist” çizgisinin dışına taşar. Evrin, Cenan’ın karanlığına alışır; Cenan ise ilk kez birinin gitmemesinin ne demek olduğunu öğrenir. İyileşme, bu hikâyede ayağa kalkmakla ilgili değildir. İyileşme, yeniden hissetmekle ilgilidir.
Cenan yürümeyi öğrenmez belki…
Ama gülmeyi, beklemeyi, sevilmeyi yeniden öğrenir. Ve Evrin, güneş gibi parladığı hâlde, en çok gecede işe yaradığını fark eder.
“Bazı insanlar doğrudan hayatımıza doğmaz. Önce gecemize alışır, sonra içimize güneş bırakır.”
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi
AYPERİ
@asliecrin12_12
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
komşuluğun hala devam ettiği, sıcak bir o kadarda eğlenceli bir mahalleydi sancak mahallesi. bu mahallenin tanınanlarından biri ise ayperiydi. açık sözlülüğü, güzelliği ve başını derde sokmasıyla bilinirdi. peki bu ayperi ağabeyinin en yakın arkadaşına, mahallenin soğuk bi okadarda tanınan adama aşık olursa?
devam ediyor 3g önce güncellendi
Kafesteki kuş
@leylosummussssss._
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Asena,istanbul’un soylu ailelerinden birinin kızı olarak, sanat ve estetik içinde büyüdü. Konservatuarın en yetenekli viyolonsel sanatçılarından biriydi. Ancak babasının gizli kumar tutkusu ve yeraltı dünyasının karanlık tefecilerine olan borcu, Asenanın hayatını bir gecede paramparça etti. Borç ödenemeyince, karanlık bir "kapalı devre" müzayedede, babasının borcuna karşılık bir meta gibi satışa çıkarıldı. O gece sahneye çıktığında elinde viyolonseli değil, hayatının satılık olduğunu simgeleyen bir mühür vardı!!!
devam ediyor 15s önce güncellendi
DİKENLİ KALPLER
@writerlady
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Ardotolia için belirli, sert kurallar vardı. Bu kurallar hem sarayı hemde hükümü korumak içindi. O saflığı korumak içindi. Sınıfsal farklılık vardı ve bu sınıfsal farklılıklarla her türlü hizmetçilik dışındaki ilişki yasaklanmıştı. Eğer kurallar çiğnenirse cezalar da ağır olurdu. İdam gibi.