[ Genç Kız Edebiyatı ] - Kitap Listesi
devam ediyor 5g önce güncellendi
Yarım Kalan Yaşam
@flordeise
Okuma
1
Oy
1
Takip
3
Yorum
0
Bölüm
1
Bazı seçimler tek bir insanın hayatını etkilemez hayatımızda yanlış yaptığımız tek bir seçim bir insanın hayatının en büyük yıkımı olabilir. Kelimeler seçerek konuşulmalı kararlar düşünülmeden verilmemeli çünkü ne kadar bu hayat benim desekte toplumda yaşayan hiçbir birey aslında tek yaşamaz verdiği kararlar tek bir bireyi etkilemez bu yüzden o yaşam benim değilde bizimdir.
Ben bu hikayeyi yazarken temelde Kutay`ın karşılıksız sevdasını, Efsunun yanlış seçimlerini ve bu seçimlerinin mirasçısı olan Efsun İzeli yazıyorum aslında bu hikaye Efsun İzelin ama onu anlamak ve tanımak için hem annesini hem Kutayı tanımamız gerekiyor çünkü geçmişi anlatmadan İzli tanıtamam bu hikaye de yargılamak yerine dinlemeyi düşünmeden yorum yapmak yerine anlamayı seçin çünkü herkesin bir sebebi var.
-
devam ediyor 5a önce güncellendi
İtalyan Koruyucum
@lindacingoz
Okuma
135
Oy
19
Takip
7
Yorum
40
Bölüm
4
Asel Korkmaz, köklü ve zengin bir Türk ailesinin tek kızıdır. Babası güçlü bir iş adamı olsa da, Asel babasının gölgesinde kalmadan kendi hayatını kurmayı seçmiş ve psikolog olmuştur. Kibar, zarif ama bir o kadar da kendi ayakları üzerinde durmayı bilen genç kadın, annesinin küçük yaşta onları terk edişinden sonra tek dayanağını babasında ve çocukluk arkadaşı Aleyna’da bulmuştur.
Fakat hayatı, babasının iş ortağının oğlu Okan’ın saplantılı ilgisiyle altüst olur. Asel’in istemediği bir nişan, tehditler ve hatta Paris’te yaşadığı korkunç bir olay, genç kadını artık hiçbir yerde güvende hissetmez hale getirir. Adnan Bey, kızını korumak için son çareyi İtalya’daki ortağında bulur.
Leonardo Moretti… Yarı Türk, yarı İtalyan; güçlü, karizmatik ve yeraltı dünyasının en korkulan isimlerinden biri. Babasının intikamı için mafya dünyasına giren Leo, yıllar önce bir kez gördüğü Asel’i unutamamış, hayatına başka hiçbir kadını sokmamıştır. Onu korumak için gelen teklif, aynı zamanda yıllardır kalbinde sakladığı kadına kavuşma fırsatıdır.
Artık Asel, Leo’nun dünyasının tam ortasında bulacaktır kendini. Bir yanda acımasız mafya savaşları, diğer yanda saplantılı bir düşman… Ve kalbini zorlayan tehlikeli bir yakınlık.
Asel’in güvenliğini sağlamak kolaydır belki, ama kalbini korumak imkânsızdır. Çünkü bazı aşklar, en büyük savaşların bile gölgesinde filizlenir.
devam ediyor 5a önce güncellendi
YANLIŞ ASKER (YARI TEXTİNG)
@susu_248
Okuma
35.02k
Oy
3.88k
Takip
224
Yorum
1.14k
Bölüm
24
"Onu aldatan eski asker sevgilisine yazarken nerden bilebilirdi ki başka bir askere yazacağını..." Hikaye sadece bu kurgudan ibaret değil aslın da ana karakterimizin çok travmalı bir yaşantısı ve tehlikeli hayatını ele alıyor. Sizi de peşinden sürükleyecek eğlenceli ve bir o kadar koşuşturmalı hayatı olan karakterimize yardım etmek ister misiniz? Asla pişman olmayacağınız bir kitap iyi okumalar ballarımmm 🎀
devam ediyor 5a önce güncellendi
Polatlı Mahallesi
@moyomoyo12
Okuma
51.38k
Oy
2.54k
Takip
258
Yorum
567
Bölüm
34
"Ya sen kafayı mı yedin? Annem bir daha yan yana bile gelmeyeceksiniz dedi! Hayatımdan çık Bahadır abi zarar veriyorsun bana." söylediklerim sanki kayaya çarpıp dağılıyordu. "Sen beni hiç tanımamışsın Zeynep. Ölsem de bırakmam seni. Bir daha böyle şeyler söyleyip damarıma basma 6 ay sabret. Annen de alışacak bana." kafamı kaldırıp masmavi gözlerine baktım. "Peki ya ben ? Ben seviyor muyum da böyle iddialı iddialı konuşuyorsun." dedim. Gözlerini kısıp yüzümün her detayını inceledi. "Seveceksin. Belki benden çok sevemezsin ama seveceksin elbet. Kavuşacağız biz. " kendinden ve en çokta benden emindi...Ben Bahadır abiyle yapamazdım...
tamamlandı 5a önce tamamlandı
Katil
@haatice.acaar
Okuma
16.64k
Oy
1.15k
Takip
123
Yorum
543
Bölüm
22
"Ya...yalvarırım, beni öldürme"
"Şşş, sana zarar vermeyeceğim. Sen zarar vereceğim son kişi bile değilsin"
"N-ne istiyorsun benden?"
"Vakti var, güzelim. Zamanı geldiğinde bundan sonra sadece sen ve ben olacağız. O günü iple çekiyorum..."
devam ediyor 5a önce güncellendi
Karanlıkta Bir Çiçek
@azlafcokkitapoku12
Okuma
10
Oy
3
Takip
1
Yorum
9
Bölüm
2
Annesi ve babasını küçük yaşta bir uçak kazasında kaybeden Berfin Çicek Arslan travma olduğu için bir daha ucağa binmez yıllar sonra okulunu bitirip hemşire olarak Hakkari`ye arkadaşı Çiğdem Bodurluyla gitmek için yola çıkarlar ancak bilet ararken kara yollarının 2 hafta boyunca kapatıldığını öğrenirler.
Berfin arkadaşının ısrarı üzerine uçakla gitmeye karar verirler,bunun üstünede uçağa bindiklerinde Berfin arkadaşının farklı bir koltukta oturduğunu öğrenir ama yıllar sonra korkmayacağını düşünür ve üstelemez.
Ancak uçak havalandığında korktuğu için yanında oturan adamın elini tuttuğunu fark etmez.Ama nerden bilebilirdi ki elini tuttuğu adamın hem kaldığı lojmanda üst komşusu olan hemde çalıştığı Tugayda karşısına "Yüzbaşı Şenol Okan Bulut"olarak çıkacağını.
tamamlandı 5a önce tamamlandı
Sarmal Ve Sarmak
@minadurugenc
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
1
Bazen sadece geriye karanlık kalır, asıl yol, o geride kalan karanlığın içindeki aydınlık olabilmektir.
Yangınlar ateşle başlamaz, asıl yangın içimizdeki inançtan gelir.
Ben inançla çıktım bu yola, ve bilirimki asla durmayacağım bir hayal var önümde, asla yürümekten pes etmeyeceğim bir karanlık yol.
Çünkü bir kez inandım ben, o karanlığın aydınlığı olacağım, ne pahasına olursa olsun.
Küçüklük arkadaşım bana ihanet edip babasına yerimizi söylemişti, şimdi ise, babası mafya örgütünün başına geçmişti. Ve tek varisi oydu, tam 24 yıl sonra tekrar karşılaşmıştık.
O Karsa Dünday Sarmal’dı, ölüme bile meydan okuyandı o.
Vaz mı geçiyorsun?”
“Sende geçmedin mi?”
“Geçtim,”
“Sen benden vaz geçtikten sonra benim kendimden vazgeçmeme şansım yok”
…
“Öpsene beni, özledim seni”
“Öptüm seni, özledim seni”
…
Baden tanıdığın insanlar, en tanımadıklarındır.
Bazen güvendiğin insanlar, en ihanet edenlerdir.
tamamlandı 5a önce tamamlandı
PERİ
@biryazarr
Okuma
17.79k
Oy
1.09k
Takip
109
Yorum
394
Bölüm
33
Bazı aşklar vardır... Suskunlukla başlar.
Ne bir kelimeyle, ne de bir bakışla…
Sadece kalbin bilip de dilin söyleyemediği duygularla…
Boran, gözlerini her kapattığında bir hayali yaşarken,
Peri; her şeyden habersiz kendi hayatının peşinde koşuyordu.
Biri geçmişin suskunluğunda, diğeri geleceğin hayalini kurarken…
Kader, onları Mardin’in kadim taş sokaklarında yeniden yazmaya karar verdi.
Bu; bir aşiretin yükünü sırtında taşıyan bir adamla,
Hiç bilmediği topraklara dönen özgür bir kızın hikayesi…
Göz göze geldiklerinde, bütün düşmanlıkların anlamını yitirdiği,
Kalplerin adını koyamadığı bir sevdanın başlangıcı…
Bu hikâye, suskun bir adamın ve farkında bile olmadan kalbini çalan bir kadının “Peri” masalı…
Okurken yüreğinize dokunacak, bir bakışın nelere sebep olabileceğini gösterecek bir aşk…
Hazırsanız, kelimelerin arasından Mardin’e, Peri’ye ve Boran’a yolculuk başlıyor.
devam ediyor 5a önce güncellendi
Islak İmza
@toskawriter
Okuma
1.06k
Oy
110
Takip
17
Yorum
12
Bölüm
12
Bu zamana kadar okuduğum kitaplarda ya da izlediğim filmlerde anlaşmalı evlilik sürdüren çiftlerin arasındaki ilişki gerçeğe dönerdi.
Her zaman bunlara şahit olmuştum ama sanırım gerçek hayatta bu pek de mümkün değil. Öyle olsaydı birden bire evlendiğim, yalnızca altı ay evli kaldığım ama ona sırılsıklam aşık olduğum kocamdan boşanmazdım.
devam ediyor 5a önce güncellendi
AŞK'IN ZAFERİ
@elifgnr254
Okuma
20
Oy
8
Takip
3
Yorum
37
Bölüm
2
Tehlike dolu hayatı ölümlerle doluydu. Belinden silah hiç inmez, uykuları bile huzur vermezdi.
Bir gün dilini bile anlamadığı, adını bile bilmediği sadece birsaat aynı odada kaldığı üstelik başını belaya sokan bir kadının çocuksu hareketleri onun hayatına bir anlık da olsa anlam katmıştı. Kendine dil çıkaran çirkef kadına öfkesi bir anda kaybolmuştu.
Büyük gözleri kalbini görüyormuşcasına bakmıştı kendisine.
Kalbi sanki hakkıymış gibi o kadını istiyordu. Onu tanımak, onunla yaşamak ve onunla yaşlanmak... ama mümkün değildi. Bir hareketine vurulduğu kadın başkasına aitti. Ruhunuda kalbinide bir başkasına çoktan vermişti. Yanında yaşlanmak istediği adamı çoktan seçmişti.
Yine de kendine engel olamamış uzaktan uzağa onu izlemişti. Arasındaki binlerce kilometreye rağmen sevdiği kadını korumak istemişti. En azından bunu yapması onu rahat uyutur hayatının bir anlamı olmasını sağlayabilirdi.
Bir gün eline bir fırsat gelmiş, sevdiği kadın için en azından bir seçenek haline gelmişti.
Artık yapması gereken kadının kendisini seçmesini beklemekti.
...
Kim böyle bir insan müsveddesiyle uğraşacak kadar şansızdı? Tabi ki ben!
Şansızlığım arada bir beni yoklar güzel bir çelme takardı bana.
Her zaman benim için önemli bir günde bu çelmeyi takması ise beni çileden çıkartıyordu.
Ya ben çok önem verdiğim için tüm aksilikler beni ilgi çeciki buluyordu ya da cidden şansızlığım benimle uğraşmayı seviyordu.
"Beyfendi bakın ne ben ne de burdaki biri sizi anlamıyor! Beni anlıyor musunuz!?"
Bağırarak sorduğum sorular karşımdaki adamı sadece kızdırıyordu. Oda beni anlamıyordu ve bizim ciddi sorunlarımız vardı.
Başkomiser " hanımefendi bakın bir sürü protokol var. Lütfen şikayetinizden vaz geçin de bu iş uzamdan bitsin, rica ediyorum."
Polisin bıkkınlıkla söyledikleriyle gözümü devirdim.
"Bakın komiserim. Ben de keyfimden burda durmuyorum. Çok önemli işlerim var ama bu HANZO beni cidden sinirlendirdi. Kusura bakmayın çekmicem şikayetimi."
...
Avukat bey karşımdaki hanzoyla Rusça konuşarak durumu tekrar izah etti.
Kendi aralarında küçük bir tartışma sonucu karşımdaki hanzo bey sinirle bana baktı ve ağzının içinden birşeyler geveledi.
Avukat bey bana bakıp hevelse "özür diliyor" dedi.
Peki ben inandım mı? Kesinlike hayır. Küfür de etmiş olabilirdi Avukat bey sadece iş bitsin diye yalan söyliyor olabilirdi.
Bana hevesle bakan Komiser beye başımla red cevabı verdim.
"Kabul etmiyorum. Google çeviri çalışırken tekrar söylesin. Bakışları küfür ettiğini gayet net bir şekilde söylüyor"
Kendimden emin bir şekilde karşımdaki hanzoya bakmış ve avukatın ona söylediklerimi tercüme etmesini dinlemiştik.
Komiser bey olsada bitse hesabı adama bakarken, adam duyduklarıyla daha da hırslanmış bir öfkeyle bana baktı. Alay edercesine rusça birşeyler mırıldandı ama elbette anlamadım.
"В это нелегко поверить, леди. "
(Kolay da inanmıyor hanımefendi)
Telefonunu uzatan komiser beyin telefonuna yaklaştı ve gözlerimin içine baka baka söyledi.
Gözlerinde öfkeyle harmanlanmış bariz bir alay vardı, zedelenen gururun onu ele geçirmesine izin vermemek için verdiği savaşın emaresini taşıyordu
"Мне жаль"
(Özür dilerim.)
Tam ağzımı açıp itiraz edecektim ki komiser bey elini masaya vurarak kakltı. Basit bir işle uğraşmak zorunda kalmış ve bu nerdeyse bir saat sürmüştü. Sonunda kurtulabilirdi ve bu fırsatı elbette kaçırmadı.
Başkomiser " evet, özür diledi bu iş de kapandı."
Dudaklarımız büzüp başımı salladım laflarımı ağzıma tıkıyan komiser beye.
Gözlerim karşımdaki hanzoyu bulduğunda istediğimi almış olmanın verdiği şımarıklıkla dil çıkartıp yeniden komiser beye döndüm.
Dudaklarının bariz bir şekilde genişlemesini yandan attığım bakışlarımla yakalamıştım.
Elimi komiser beye uzattıp tebessüm ettim.
"İyi günler komiser bey."
Elimi sıkıp başını salladı ardından oda "iyi günler" diyerek beni yolculuğuma uğurladı.
Ben ardımı dönüp odadan çıkmak üzereyken hanzo beyde yerinden kalkmıştı.
Onları umursamadan önce odadan sonrada karakoldan çıktım.
Yoldan geöen bir taksiyi durdurup evimin adresini söyledim.
Taksi harekete geçerken hanzo beyin karakoldan çıktığını gördüm. Gözleri önce etrafına bakındı ardından taksihe ve nihayetinde benim gözlerimde durdu.
Taksi karakolun önünden giderken bakışlarının arkamda olduğunu his etmiştim.
devam ediyor 5a önce güncellendi
Dört Ayrı Kadın....
@yoksevenimarzuyla
Okuma
131
Oy
31
Takip
16
Yorum
388
Bölüm
1
Dört ayrı Kadın... Hepsinin birbirinden farklı kişilikleri olsa da, kalpleri bir, hayatları birdi. Çünkü onlar artık candan öte olmuşlardı. Sanalda başlayan arkadaşlıklar, artık sanal değil aynı hayat, aynı yaşam olmuştu. Çünkü onlar artık ayrılmaz dört Kadın olmuştu...
_____________________★___________________
Bu kitapta, sadece arkadaşlık değil sadıklık, sevgi, herşeyi okuyacağız.
_____________________★___________________
Birbirinden farklı, dört Kadın`ın aynı evde yaşadığı hayatı okumaya ne dersin?
devam ediyor 5a önce güncellendi
Bu Gece🌃
@zeyno_nur2
Okuma
3
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
1
"Ben Gece,Adem`in kızıyım."
Bir gün gerçeği öğrendim. Babam yaşıyordu. Ve ben onu bulucak ordan kurtarıcaktım. Çünkü ben babamın kızıydım. Bu macerada sizlerle bir çok zorluk bazende güzel şeylerle karşılaşıcaz. Bazen üzülüp bazen sevinicez. Hazırsanız başlayalım.