[ Genç Kurgu ] - Kitap Listesi
devam ediyor 6a önce güncellendi
Alaca
@ecoliliii_
Okuma
13
Oy
2
Takip
1
Yorum
3
Bölüm
2
Ailesinden görmediği sevgiye rağmen hayata hiç küsmemiş olan Su hayatının aşkıyla karşılaşıyor. Peki bu aşk ne kadar imkanlı? Babasının düşman olduğu aileden birine aşık olan Su nelerle karşılaşacak, ne tür zorluklarla mücadele edecek? Merak ediyorsanıız buyruun efenndiim başlıyoruz.
Geceyi Aydınlat kitabımın yan karakterleri olan Su ve Yigit`i konu alan bir kurgu beğeneceğinizi düşünüyorum.
devam ediyor 6a önce güncellendi
Kütüphane Vasiyeti
@betul_oguzhan
Okuma
5
Oy
5
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
4
"Ben, henüz ciltlenmemiş kitabım.
Kendimi yazmayı seviyorum, çünkü hayat denen bu büyük eserde, henüz son söz söylenmedi. Sayfalara dökülmeyi bekleyen cümlelerim, çözülmeyi bekleyen bir bilmecedir. Henüz mürekkeplenmeyen o en büyük hikayeyi, ben olmayı öğreniyorum. Beni, o son bölümü merak edenler takip etsin."
tamamlandı 6a önce tamamlandı
Viran Mevsimi : Güzar (TASLAK KİTAPTIR)
@tugcikk
Okuma
18
Oy
12
Takip
4
Yorum
2
Bölüm
1
"Güzar, sadece bir son değil; küllerinden bile doğamayacak kadar yananların hikayesidir."
Bazı hanedanlar kanla kurulur, bazıları ise o kanı sessizce içerek büyür.
Malgacalar ve Mahvizerler... İki dev imparatorluk, tek bir taht ve binlerce yıllık bir nefret. Şehrin metalik gri gökyüzü altında, zekanın kılıçtan daha keskin olduğu bir Arena kuruluyor.
Cellat; hamlelerini kimsenin görmediği bir satranç ustası, ailesinin soğuk ve bükülmez çeliği. Sürmeli; babasının göl kenarında öğrettiği o taş sektirme oyununu, şimdi düşmanlarının kemikleri üzerinde oynayan bir deha.
Bir yanda Gidat’ın korumaya çalıştığı Mahvizer onuru, diğer yanda Cihangir’in yıkıcı gücüyle harmanlanmış Malgaca otoritesi... Ve bu iki devin arasında büyümüş, masumiyetleri yok olan Lavin ile her şeyden habersiz Arel.
Oyun başladığında tek bir kural vardı: Ya şah olacaktın ya da piyon. Ama Sürmeli ve Cellat bir şeyi unuttular; oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya girerdi. Ve o kutunun adı, tarihin gördüğü en büyük yıkım olacaktı: GÜZAR.
devam ediyor 6a önce güncellendi
İkimizden Biri
@dilerimki
Okuma
9
Oy
1
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
3
Emir, sıradan bir lise öğrencisi. Tek derdi sevdiği kız Sare`yi etkilemek. Cesaret mi doğruluk mu oyununda `cesaret` seçince hiç tahmin etmediği bir yola girer: Tanımadığı birine sahte bir iş ilanı göndermek.
Ama mesaj attığı kızıl saçlı kız, bu işe gerçekten ihtiyaç duyuyordur. Ve Emir geri adım atamaz. Arkadaşlarının baskısı, Sare`nin gözündeki hayranlık ve o tanımadık kızın umutlu mesajları arasında sıkışıp kalır.
Hiç var olmayan bir butiği yönetmeye çalışırken, hiç tanımadığı biriyle beklenmedik bir bağ kurmaya başlar.
devam ediyor 6a önce güncellendi
Yaman Sevda
@cigdem28
Okuma
169
Oy
81
Takip
5
Yorum
7
Bölüm
8
Gülcan, Yaman`ı görür görmez aşık oldu.Annesi çocukluk dedi ama değildi.Babasının yuzunden mahalleden ayrılmak zorunda kaldı ama sevdasını hiç unutmadı.Mahalleye dönmek zorunda kaldı 10 sene sonra bir gece gittiği yerde Yaman arka masada Gülcan nın olduğunu bilmeden onun hakkında atıp tuttu Yemin etti Gülcan ayaklarıma kapanacaksin Yaman efendi seni artık sevmeyeceğim bu kendime sözüm olsun,seni de kendime aşık edecegim buda yemin olsun dedi .
devam ediyor 6a önce güncellendi
Kasım
@naztr_
Okuma
450
Oy
52
Takip
27
Yorum
43
Bölüm
3
Basit bir kan testi, Köksoy ailesinin hayatını bir anda altüst eden beklenmedik bir sırrı ortaya çıkarır. Doktorun açıklamasıyla birlikte aile, yıllardır fark etmedikleri karanlık bir gerçeğin tam ortasında kalır.
devam ediyor 6a önce güncellendi
SIRRIN GÖLGESİNDE
@meli_sa.s
Okuma
9
Oy
0
Takip
1
Yorum
0
Bölüm
6
Miran Pars Vardel, kendi kurallarına göre oynayan bir mafya lideri. Arven Ardıç ise onu değiştirebilecek tek kişi. Unutma ki aşkın bedeli ağırdır. Bir yemin, bir bedel, bir kader. Bu bağ onları hem kurtaracak hem yakacaktır.
devam ediyor 6a önce güncellendi
Dalga'ya Düşen Işık
@helony
Okuma
6
Oy
5
Takip
1
Yorum
1
Bölüm
6
Küçük bir kasabada, kendi dünyalarında mutlu olan üç yakın arkadaş: Sun, Sea ve Slam… Her şey rutin, her şey bilindik… Ta ki kasabaya yeni bir yüz, Azra, adım atana kadar.Deniz’in gözünde sarsılmaz gibi görünen düzeni, dalgaya düşen bir ışık gibi kırılmaya başlar.Gençlik, dostluk ve ilk aşkın tatlı karmaşasıyla örülü bu hikaye, küçük kasaba sokaklarında büyük duyguların izini sürecek.
devam ediyor 6a önce güncellendi
ÇIKMAZ SOKAK
@esmacayim
Okuma
18.56k
Oy
1.33k
Takip
412
Yorum
673
Bölüm
29
Kalp akıl işi değildi. Kalbe söz geçiremezdin. Eğer sevdiyse, sevme diyemezsin. Dinlemezdi. Onu sevmek istememiştim ama en çok da onu sevmiştim. O ise beni hiç sevmemişti. Onun için çocukluğundan öylesine bir hatıraydım sadece.
Nazlı`ydım ben. Nazlı Aladağ. Babasının Nazlı kızı. Annesinin baş belası. Abilerinin kıymetlisi. Onunsa hiçbir şeyi.
Emre. Benim kalbimin en büyük yanlışı.
************
Hâlâ eski Naz`sın."
"Değilim," dedim keskin bir tonla. Eski Nazlı severdi onu, çok aşıktı ona. "Çok zaman geçti üstünden. Büyüdüm ben."
"Evet," dediğinde gözleri gözlerimi buldu. Gözlerimin içine bakarak konuştu. "Büyümüşsün."
"Niye geldin?" Sesim istemsiz sitemli bir şekilde çıkmıştı. "Sıkılmıştın buralardan, öyle diyordun abime en son?" abime dediğim kısmı özellikle bastırmıştım.
"Naz, sen bana sinirli misin?"
"Ben sana niye sinirli olayım, Emre?" dedim kendimle çelişip, sinirli konuşurken. "Sen benim hayatımda mısın ki sana karşı herhangi bir duygu besleyeyim?"
Şaşırmıştı. "Biz beraber büyüdük, Naz. Değil miyim hayatında?"
"Değilsin!" dedim bir hışımla. "4 yıl oldu, Emre. 4 yıl. Öyle senin her yaz burada olmandan bahsetmiyorum ben. 4 yıldır hiç gelmedin sen. Arayıp sormadın bile. Sence sen benim hayatımda mısın?"
***
devam ediyor 6a önce güncellendi
Bir Küçük Mesajınız Var
@selenguz
Okuma
61
Oy
27
Takip
3
Yorum
3
Bölüm
6
İklim:Pişt bak hele bi(02.39)
İklim:Sen kimsin lan PUŞT
İklim:Kimsinde benim bacıma yanlış yapıyorsun ha
İklim:Cevap ver!!!
İklim:Bekle sen bulacam seni o zaman el mi yaman bey yaman
göreceksin s**** beyinli
İklim:Seni bulduğumda kendine kaçacak delik ara ulan, seni bulunca...
İklim:Hayatında yemediğin dayağı yiceksin g**herif
İklim:Öyle yalvaracaksın ki `Nolur dur kulun köpeğin olurum` diye ağlayacaksın
İklin:Ben duracam mı peki ayak kemiğini s**tiğim
İklim :Tabii kide hayır çünkü sen benim bacıma yanlış yaptın benim bacıma benden başkası yanlış yapmaz anlıyor musun PUŞT!!!
İklim:Bak benim bayramlık, mükemmel ötesi terbiyeli ağzımı bozduruyordun neredeyse...
İklim :Ama ben sakinim
İklim:Sen hala camış gibi uyuyor musun!!! ULAN KALK, BEN SENİN YÜZÜNDEN UYUYAMIYORUM, BACIMIN ACISINDAN, SEN ANACA CAMIŞ GİBİ YATMA OHH NE ALA MEMLEKET
İklim :Ama bekle sen seni bulunca o zaman tatlı rüyalar çekmek için yalvaracaksın
0524:Lan ne oluyor gece gece (02.45)
İklim :Uyanmış paşamız, ama merak etme ben seni bir yatırcam, sonrasında bayıltana bravo...
0524:Lan ne s**** oluyor burda
0524 :Birader gece gece s******** belanı bas git
İklim:Basacaam, basacaam öyle bir basmam ki hayatın kayacak benim bacıma yanlış yapmanın bedelini ödeticem
0524:Ne bacısı be ben Bi s**** yapmadım senin bacına falan sg
İklim :Yaptın, yaptın ne yaptığını bilsen özürler diler köpek gibi yalvarsın hemde
0524:Ulan ne yaptım s*********** söyle şunu
İklim:Sen...
0524:Ben?
İklim:Bizim...
0524:Sizin?
İklim:Deadpool and Wolverine filmindeki küfürleri listeleme gecemizi bozdun
0524:Af buyur ne yaptım?
İklim:İşte bu yüzden ayağını denk al...