[ Romantizm ] - Kitap Listesi
devam ediyor 3h önce güncellendi
Sessiz Denizin Gürültüsü
@nyxabyss
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
"Her şey, o hırçın deniz kıyısında başladı.
Dışarıdan bakıldığında kusursuz bir iş hayatı, içeriden bakıldığında ise bitmek bilmeyen bir savaş. O, şirketin en tepesindeki acımasız yönetici; ben ise sadece onun hatalarını düzeltmek zorunda olan sıradan bir çalışan.
İlk karşılaşmamız nefretle mühürlendi. Gökyüzü mavisinden nefrete, kurumsal nezaketten saf öfkeye evrilen bir kaosun içindeyiz. Aramızdaki profesyonel mesafe, birbirimize olan gıcıklığımızla her gün biraz daha daralıyor.
Ancak unutulan bir şey var: En derin yaralar en sessiz sularda açılır.
Birlikte kurduğumuz bu sessiz gölün kıyısında, birbirimizi yok etmeye çalışırken aslında aynı uçuruma düşüyoruz. Şimdi soru şu; aramızdaki bu gürültülü nefreti aşka mı dönüştüreceğiz, yoksa birbirimizi o uçurumda mı bırakacağız?
Sessiz Denizin Gürültüsü | nyxabyss
devam ediyor 2h önce güncellendi
Aykızı
@warpio
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Elvin arkadaşına atacağı fotoğraf için yeni numarasını tuşlar ve fotoğrafı gönderir. Ancak tuşladığı numara yanlıştır, bunun sonucunda fotoğrafı alan kişi ise tanımadığı bir adamdır.
devam ediyor 2h önce güncellendi
Elfida
@kutluga_
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
"Benim kollarımda gülüp eğlenirken ölmek için planlar mı yapıyordun, Elfida?" Sesi sonlara doğru kısıldı. "Sen," dedi
ve durdu. "Beni kollarında uyuturken beni nasıl öldürebileceğinin planlarını mı kuruyordun o küçük kafanda, sevgilim?"
Cevap vermedim. Baktım sadece. Sertçe yutkunurken başımı eğmiş ve simsiyah gözlerimi yere sabitlemiştim. Ama onun sert sesi beni kendime getirdi. "Bana bak, Elfida. Gözlerin bende kalsın, güzel bebeğim." Bakışlarımı ona diktim. O ise bana bir adım daha yaklaştı. "Söyle," diye fısıldadı. "Aklından geçenleri söyle bana, Feda`m."
Masmavi gözleri beni ilk tanıştığımın güne sürüklerken ona doğru bir adım atmak istedim ama beni engelledi. İşte şimdi gerçekten iki yabancıydık ve ben bir daha onun kalbini nasıl kazanırım hiçbir fikrim yoktu. ölmek gibi bir düşüncemde yoktu ama ona bunu söylemedim. Sustum ve böyle düşünmesine izin verdim. ama o beni yanıltarak başka bir odaya geçti ve geri döndüğünde elinde bembeyaz bir gelinlik vardı. İlk karşılaştığımızda giydiğim gelinliğin aynısıydı. Ona söylediğim cümleler yankılandı zihnimde.
Eğer bir gün karşıma bir gelinlikle çıkarsan o gün ayrıldığımız gün olsun, demiştim. O da kabul etmişti. Şimdi hiç beklemediğim bir anda elinde bembeyaz bir gelinlikle bana bakarken dudaklarını dişledi. "İstediğin oldu sevgilim. Artık rahatça bunu giyebilirsin."
devam ediyor Zamansal sorun güncellendi
Psikolog Mafyam
@ebrar_60
Okuma
0
Oy
0
Takip
1
Yorum
0
Bölüm
0
Ailem odadan çıkınca tek kalmıştık, sessizliği ilk bozan o oldu "Psikoloğun olduğum için şanslıyım "dedi normalden daha düşük bir ses tonuyla sanırım benim duymamam için ama ben duydum veeee-
"Psikoloğum olduğun için mutluyum" dedim ve atmosfer değişti. BİRDEN tuhaflaştık sanki beni tanıyordu. sanki onu tanıyordum...
devam ediyor 2h önce güncellendi
SAYE
@sumeyye.kayhan
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Bursa`nın sıcak ve huzurlu Nilbahçe Mahallesi`nde geçen bu hikâye; dostluğun, sevginin ve mahalle kültürünün iç içe geçtiği samimi bir yolculuğu anlatır. Reyhan, Hafsa, Rüveyda, Dilna ve İkra birbirinden ayrılmayan beş yakın arkadaştır. Günlerini aynı sokaklarda, aynı kafede ve aynı hayallerin peşinde geçirirken hayat onları beklenmedik karşılaşmalara sürükler. Kalplerine usulca dokunan duygular, geçmişin izleri ve geleceğin umutları arasında her biri kendi hikâyesini yazmaya başlar. Bazen bir bakış, bazen bir dua, bazen de bir mahalle sokağı; hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir.
devam ediyor 2h önce güncellendi
7 ARALIK
@fatxsev
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
7 Aralık suikastinden sonra özgürlük diye bir kavram yoktur. Ülkede insanlar hür köle diye ayrılmıştır. Yalnızca yöneticiler hürdür. Alaz, hem bu düzenin yıkılması için hem de öldürülen kardeşi için intikam istemektedir. Bu yüzden Anka adlı bir örgüt kurup yönetime karşı çıkmaktadır ama her şeyin yolu düşmanı Asil`de biter
devam ediyor 2h önce güncellendi
KİRAZ ÇİÇEĞİ
@vioress
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
20 yıllık hayatının yalan olduğunu öğrenen kiraz bununla başa çıkabilecekmiydi?
Geçmişi yüzünden intikam almak isteyen kiraz gerçek ailesinden yardım isteyecekmiydi?
-GERÇEK AİLEM
-İNTİKAM
devam ediyor 1h önce güncellendi
LAS.(+1&)
@sisayelaydefteri
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
2033 yılında yaşanan geçmişlede bağlantısı olan ve o günleri yansıtan bir kurgu fikri tamamıyla benden çıktı.
İçerik uyarısı: Argo kelime ve rahatsız edecek unsurlar bulunmaktadır. Kitap +1&`dir.
Editörüme ve diğer ilham kaynaklarıma teşekkür ederim...
İyi okumalar dilerim...
Tehlifi tamamı ile bana aittir. Çalınması yayınlanması ve bastırılması durumunda doğacak hukiki sonuçları kabul etmiş olursunuz.
devam ediyor 1h önce güncellendi
Nefretin Ardındaki Aşk
@_mynameisu_
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Chloe, okulun popüler, neredeyse bütün kızların hoşlandığı Leo Carter`den nefret ederdi.Okulun tiyatro kulübünde oynayan Chloe ve Leo Oynadıkları tiyatronun iki başrol çifti olacaktı.Tiyatronun konusu Romantik ve duygusaldı.Bu tiyatronun konusu aslında Leo ve Chloe`nin hayatını yansıtır.Provalarda tartışma yapsalarda yakında yakın arkadaş olurlar.
devam ediyor 1h önce güncellendi
Son Yaz İddiası: ALABORA
@tugceria
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Hayatı boyunca girdiği her iddiayı kaybetmesiyle ünlü, inanılmaz sakar ama bir o kadar da neşeli bir kız. Arkadaş grubu bu yaz onun bu "şanssızlığını" kırmak için ona doğum günü hediyesi olarak 1 aylık sörf eğitimi kartı alır. Kız sörf tahtasının üstünde durmayı bile beceremezken, sörf okulunun işinde çok ciddi, sabırlı ve dalgalardan başka bir şey düşünmeyen karizmatik eğitmeniyle eşleşir. Kızın adamın üzerine düşmesi, tahtayı kaçırması ve denizdeki cıvıl cıvıl sakarlıkları, adamın o ciddi dünyasını tamamen altüst eder.
devam ediyor 1h önce güncellendi
Zorbadan Sevgili? |TEXTİNG|
@bachiraninkranponu
Okuma
0
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
0
Çocukluğumdan beri platonik olduğum kişinin beni fark etmesi için okul zorbasını kandırmıştım. Sahtecikten sevgili olacaktık. Karşılığında benden silmemi istediği şeyi ona verecektim.
Plan basitti.
Plan battı.
Ben görünmez olamadım. Ve o züppe zengin ahmağın beni kandırmasına izin verdim.
Zorbadan Sevgili mi olurmuş?