[ Genç Kız Edebiyatı ] - Kitap Listesi
tamamlandı 4a önce tamamlandı
TUTSAK | Tamamlandı
@meralyildiz
Okuma
32.4k
Oy
1.86k
Takip
206
Yorum
405
Bölüm
28
Adımlarımı hızlandırdım.
Dar bir sokağa girip etrafa baktım sokak ışıkları etrafı korkunç gösteriyordu.
Derin bir nefes alıp sakin olmaya çalıştım ev gözüme göründüğü an rahatlamıştım , adımlarımı yavaşlatıp eve doğru ilerledim sokağın diyer tarafından cam kırılma sesi gelmişti ürküp o tarafa baktım kimse cikler yoktu tam gidicektim ki
,Arkamdan bir nefes hissettim.Elim ayağım buz kesmişti. Donmuştum.Arkama bir cesaretle dönücektim ki burnuma tutulan bir bez parçasını koklamamla ayaklarım yerden kesildi.
kendimi geri çekmeme rağmen hiç bir şey yapmadım.
En son hatırladığım boğuk bir erkek sesiydi
"İşte burdasın sevgili tutsağım "...
NOT: KİTABIM İLE İLGİLİ KONU ÇALAN KİŞİYİ HİÇ UYARMA`DAN DİREKT YASAL İŞLEM BAŞLATIRIM....
•UYGUNSUZ BÖLÜMLER İÇERİR!!
devam ediyor 4a önce güncellendi
Hudut
@canselara
Okuma
271
Oy
16
Takip
2
Yorum
5
Bölüm
18
HUDUT: Her Sınır Geçilmek İçin Çizilir
Bir kafesin içinde doğmak, özgürlüğe susamış bir ruh için en büyük cezadır.
Yeraltı dünyasının acımasız hükümdarı Mirza, çocukluğunda kaybettiği ailesinin boşluğunu, sevdiği kadını bir malikaneye hapsederek doldurmaya çalıştı. Bu karanlık tutsaklığın en masum meyvesi olan Sare ise yıllarca gökyüzüne sadece pencerelerden bakabildi. Ancak Sare için Ankara’daki o seçkin üniversiteyi kazanmak, sadece bir eğitim değil; babasının çizdiği sınırları aşmak için tek kurtuluş biletiydi.
Sare özgürlüğe ilk adımını attığında, peşindeki tek kişinin babası olduğundan habersizdi. Yıllardır Mirza’nın izini süren hırslı dedektif Boran, aradığı açığı Sare’nin kaçış sinyallerinde bulmuştu. Kimliğini bir iş adamı maskesinin ardına gizleyen Boran, intikamına giden yolda Sare’nin güvenini bir silah gibi kullanmaya kararlıydı.
Boran için Sare bir hedefti; Sare için ise Boran dünyayı öğreten bir rehber. Ancak yalanlar üzerine kurulu bir yakınlık, kalpler araya girdiğinde en büyük yıkıma dönüşecekti.
Sınırlar aşılacak, sırlar dökülecek ve aşk, intikamın en büyük engeli olacak.
devam ediyor 4a önce güncellendi
Sahada Ve Sayfalarda
@hayalzago
Okuma
8
Oy
0
Takip
0
Yorum
1
Bölüm
2
Kimliğini saklayan genç bir yazar, gizemli yazıları ve basketbol sahasının yıldızı…
Doğa, hayatını kalemiyle anlatan genç bir kızdır. Yazılarını anonim olarak internette paylaşarak, hayallerini ve gözlemlerini insanlarla buluşturur. Ancak yazılarının başkahramanı olan Emir, bu hikayelerin kendisi hakkında olduğunu öğrenince işler karışır.
Emir, popüler bir basketbol oyuncusudur ve hakkında yazılan bu hikayelerden hoşlanmaz. Anonim yazara mesaj atarak durmasını ister, fakat Doğa kararlıdır: "Bana karışamazsın!"
Gizli mesajlaşmalar, çekişmeler ve sırlarla dolu bir ilişki başlar. Doğa, Emir`i uzaktan izlerken yazılarına ilham kaynağı olarak kullanmaya devam eder. Emir ise bu gizemli yazarın kim olduğunu öğrenmeye çalışırken, kendi duygularıyla yüzleşir.
SAHADA VE SAYFALARDA ADLI İLK VE TEK KİTAPDIR.
Yazılış tarihi= 19.06.2024
devam ediyor 4a önce güncellendi
Komşu Çocuğu / Textıng
@suozer.12
Okuma
59
Oy
5
Takip
3
Yorum
2
Bölüm
4
Ben :Merhaba, ben Buket. Apartmana yeni taşındım. Yönetici Hakan Bey’e yazmam gerekiyor, numaranızı Fatma Teyze’den aldım. Yardımcı olabilir misiniz?
Aldığım cevap ise şaşırtıcıydı
0567: Merhaba, mesajınızı aldım. Yönetici Hakan Bey mi? Sanırım yanlış numaraya yazdınız ama merak etmeyin, babama ileteceğim. Babam genelde telefona bakmaz ama ben yardımcı olurum.
devam ediyor 4a önce güncellendi
SALKIM MAHALLESİ
@ruyageceleri
Okuma
1.96k
Oy
144
Takip
73
Yorum
18
Bölüm
8
- Ne yani şimdi bu kadının lafı ile mi hareket edeceğiz ?
- Evet , bücür ve sen sorgulamadan dediğimi yapacaksın
- Hadi ya tanımam etmem kadını belki yalan söylüyor elimizde delil yada haklı olduğuna dair kanıt olmadan kılımı kıpırdatmam ben !
- Özgür , bücür ! Sinirlenmeye başlıyorum ! Ben ne dersem o , unuttun mu ? Şimdi daha fazla uzatmadan hallet bu işi !
Alparslan son sözünü söylemiş ve arkasını dönüp gitmişti . Ben ise arkasından öylece bakıyordum . Benden istediği şey çok zor değildi elbet ama o kadında adını koyamadığım bir şey vardı ve içim bir türlü ısınmıyordu .
Alparslan Karatepe umarım beni pişman etmezsin !
tamamlandı 3a önce tamamlandı
Tutsak
@silinen424061
Okuma
15.84k
Oy
436
Takip
59
Yorum
60
Bölüm
31
"İçinde hiçbir şey yok," diye fısıldadı Dante, sesi karanlık bir arzuyla mutfağın sessizliğinde yankılandı.
Valeria nefesini tuttu, elleri mermer tezgaha o kadar sıkı tutundu ki parmak boğumları bembeyaz kesildi. Dante onu sırtından kendine daha sert, aramıza bir milim bile sızmayacak kadar sıkı bastırdı. Elbiseyi yavaşça yukarı sıyırdı; parmakları o yasak bölgenin sınırlarına ulaştığında, teninin ne kadar ateşler içinde olduğunu ve çoktan onun için ne kadar hazır, ne kadar ıslak olduğunu hissetti.
Avucunun içi, o en mahrem noktasının üzerine tam bir hükümranlıkla kapandığında Valeria`nın başı geriye, Dante`nin omzuna düştü.
"Benim için mi böyle geziyorsun?" diye sordu Dante, dişlerini kulağının yumuşak memesine sertçe geçirirken. "Benim seni her an, bu mutfak tezgahında, bu soğuk mermerin üzerinde alabileceğim gerçeğiyle mi kışkırtıyorsun beni?"
Valeria cevap veremedi. Sadece kalçalarını onun eline, parmaklarının o istilacı hareketine doğru daha büyük bir açlıkla bastırdı. Dante onu mermer tezgahın üzerine oturttuğunda, o ince beyaz elbise tamamen yukarı sıyrılmış, tüm savunmasızlığıyla önüne serilmişti.
"Bak bana Valeria!" diye emretti Dante. "Bak ve gör... Sana bu zevki benden başkası veremez. Bu titreme, bu ıslaklık... Hepsi benim eserim. Sen benim eserinle yanıyorsun."
"Sen benimsin. Her bir damla ıslaklığınla, her bir titreyen hücrenle... Sadece benim."
devam ediyor 4a önce güncellendi
Sporcu Hanım /texting
@arife0006
Okuma
116
Oy
37
Takip
11
Yorum
1
Bölüm
9
Ringdeki sessizlik, kalabalığın gürültüsünden daha ağırdı.
“Sporcu Hanım” diyorlardı ona.
Hızlıydı, güçlüydü… ama kimse kalbinin neden bu kadar mesafeli olduğunu bilmiyordu. Çünkü o sadece rakipleriyle değil, geçmişiyle de savaşıyordu.
Ta ki bir gün…
Onun gözlerine korkmadan bakan biri çıkana kadar.
Gong çaldı.
Bu sadece bir maç değildi.
Bu, kaderin değişmeye başladığı andı.
devam ediyor 4a önce güncellendi
Alin Derin/Gerçek Ailem
@soliito1
Okuma
5.93k
Oy
409
Takip
73
Yorum
50
Bölüm
21
Dans ederken eli belimi gerçekten bırakmak istemiyor gibi tutuyordu, maskelerimizin ardında kim olduğunu bilmiyorduk ama gözler her şeyi anlatıyordu.
Kara gözler, yeşil gözlerime adete yiyecekmiş gibi bakıyordu, ailemin olduğu masaya döndüğümde abilerimin gözleri üstümdeydi, bu durumdan hiç de mutlu değildi.
“Beni tanıyamadın değil mi yine Alevim”gözlerim ona kaydı, cevap vermedim tekrar dudaklarını araladı.
“İlerde ki Karım Alin Derin Duran”gözlerim büyürken onu kendimden ittim.
tamamlandı 4a önce tamamlandı
Yakın Koruma
@keysaxoxo
Okuma
27.37k
Oy
2.57k
Takip
97
Yorum
410
Bölüm
49
Melal, annesi onu doğururken öldüğü için babası tarafından katil ilan edilir.
Karısının ölümünden sonra yaşayan bir ölüye dönen babası, intikamını kızını sevgi ve özgürlükten mahrum bırakarak alır; Melal`in tüm hayatını kontrol eder ve ona sürekli "Sen bir katilsin" mesajını iletir.
Babasının isteği üzerine hayatına giren yakın koruması Yalkın Korhan, Melal`in acıyla başlayan bu hayatta bir "mutlu son" ihtimali olup olmadığını sorgulamasına neden olur.
devam ediyor 4a önce güncellendi
Kara Leke-Gerçek Ailem
@fosforlu_pembe
Okuma
20
Oy
5
Takip
3
Yorum
6
Bölüm
2
Canın yanar susarsın.
Birine anlatmak istersin...
Ama kimse yoktur.
Elsin Vedia on altı yaşında.
Doğduğu evde istenmeyen, büyüdüğü yerde kullanılmak istenen bir kız.
Kaçırıldığını sandığı hayatının aslında bir pazarlık olduğunu öğrendiğinde artık hiçbir şey eskisi gibi değildir.
Yeni bir aile.
Eski düşmanlıklar.
Kopmuş bir kolye.
Kırılmış bir güven.
Bazı insanlar kan bağıyla değil, yaralarıyla bağlanır.
Ve bazı lekeler asla silinmez.🤍
devam ediyor 4a önce güncellendi
BERDEL
@meralyildiz
Okuma
24.51k
Oy
1.8k
Takip
232
Yorum
573
Bölüm
21
Bir berdel başladı Diyarbakır`ın kanlı toprağında,Bu Rezan Şahmeran ile Azra Demirşah `ın hikâyesidir ...
🍁🍁
NOT: KİTABIM İLE İLGİLİ KONU ÇALAN KİŞİYİ HİÇ UYARMA`DAN DİREKT YASAL İŞLEM BAŞLATIRIM...
•UYGUNSUZ BÖLÜMLER İÇERİR!!
devam ediyor 2a önce güncellendi
ÖĞRETMENİM
@meralyildiz
Okuma
45.74k
Oy
2.22k
Takip
221
Yorum
761
Bölüm
25
En güzel hatalarımdan biriydi öğretmenime aşık olmak.
"Aşkda imkansız bir şey yokmuş Savaş bunu seninle yaşarken öğrendim"
NOT: KİTABIM İLE İLGİLİ KONU ÇALAN KİŞİYİ HİÇ UYARMA`DAN DİREKT YASAL İŞLEM BAŞLATIRIM...
•UYGUNSUZ BÖLÜMLER İÇERE BİLİR!!
devam ediyor 4a önce güncellendi
Mahalleden Biri
@siren_
Okuma
2.06k
Oy
152
Takip
46
Yorum
234
Bölüm
12
Takıntılı bir siber sapık, kan ve psikolojik rahatsızlık unsurlarını içerir. Masumca seven bir çocuk kendinden büyük bir kızın kalbinde barınabilir miydi? Hem de abisiyle aynı kızı seviyorken? Masum bir mahalle kurgusu mu okumak istediniz? Yanlış yerdesiniz!
devam ediyor 4a önce güncellendi
KaraAkış
@narenimmm
Okuma
10.64k
Oy
778
Takip
91
Yorum
235
Bölüm
27
“ Bırak beni serhad ağa bırak yoluma gideyim.”dedim ağlamaklı çıkan sesimle.
Her iki kolumdan tutup beni kendine doğru çekti.” SENİN YOLUN BENİM! Senin yolun benim! İster bunu şimdi kabul et! İster 10 sene sonra istemezsen de azrailin pençesinde Zeynep! SENİN BENDEN BAŞKA YOLUN YOK!” Dedi son sözleri teker teker öfkeyle yüzüme bağırarak”
“ Bu yol değil Serhad ağa bu mecburiyet. Bu zülim, ÖLÜM BU ÖLÜM!”dedim bende aynı öfkeyle…
Benim hikayem ama ben yazmadım, ben seçmedim, ben istemedim. Ben sadece bedel ödedim hep olduğu gibi . Bu evi de ,bu evliliği de ,ruhumdan kalan son parçaları yok eden bu adamı da .
Bu hikaye Serhad ve Zeyneb’in hikayesi..
devam ediyor 4a önce güncellendi
Zar altı gelmeli
@onyxnox5
Okuma
2.43k
Oy
246
Takip
48
Yorum
87
Bölüm
14
Okulda ve sosyal hayatında insanların biriciği minik prensesi Alara, geceleri ringin en büyük kabusu oluyor.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Babasının borcunu ödemek için hayatındaan vazgeçen ama bunu kimseye çaktımadan yapan minik alara okul sonrası farklı farklı işlerde çalışıp geceleri evden kaçıp hayalleri olan yeraltı kafes dövüşlerinde dövüşüp hayatına devam ediyor.
Ama doğduğu gün aslında başka bir kızla karıştığını ve bunca yıl yaşadığı lanet olası ailesinin aslında gerçek ailesi olmadığını öğrenen Alara yeni ailesine ve onların yaşantısına alılabilecek mi?