[ Genç Kız Edebiyatı ] - Kitap Listesi
devam ediyor 8a önce güncellendi Ecrin Gerçek Ailen
@hazal_potter721
Okuma
70
Oy
8
Takip
5
Yorum
5
Bölüm
2
İlk kitabım bir şans verir misiniz lütfennn 💋💜💜
devam ediyor 8a önce güncellendi SAHİPSİZ GÜNLÜK
@b_use123
Okuma
251
Oy
61
Takip
5
Yorum
27
Bölüm
9
kadın aşkı için ailesinden vazgeçer ama nerden bilebilirdi ki sevdiği adamın onun sonu olacağını. "ADAM TAKINTILI , KADINSA ÖLÜMÜNE SEVER. PEKİ BU AŞKIN BİRLEŞİMİ KAOSA NEDEN OLURSA" ``İMKANSIZ AŞIKLAR ASLA KAVUŞAMAZ`` demez mi insanlar bence haklılar. Tuğba`nın hayatını okuyunca anlayacaksınız niye İMKANSIZ AŞIKLAR KAVUŞAMAZMIŞ.
devam ediyor 8a önce güncellendi Balerin(texting)
@elapala55
Okuma
1
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
1
Ilk kitabım bence çok güzel oldu okuyunnnn
devam ediyor 8a önce güncellendi Ecrin gerçek ailem
@hazal_potter721
Okuma
97
Oy
2
Takip
4
Yorum
0
Bölüm
2
gerçek ailem kurgusudur ilk kitabım klasik karışma olayları
devam ediyor 7a önce güncellendi Adonisli yarim
@sibelk
Okuma
20
Oy
0
Takip
1
Yorum
0
Bölüm
1
Babam odaya girince hızla ayağa kalktım. Benimle birlikte annem de ayağa kalkmıştı. Babam hızla yanıma geldi. “Dilber neden geldin kızım sen? Hemen istanbul’a geri dönüyorsun! Hemen!” Ben şaşkınca babama baktım. Böyle bir durumda gitmeme benden nasıl beklerdi? “Baba olur mu böyle bir zamanda?” “Hemen gidiyorsun Dilber! Şu dakika! Kimseye görünmeden evden gidiyorsun. Necip seni götürecek.” Ne oluyor ya? Babam niye böyle davranıyor? Resmen beni kovuyor. “Neçirvan ne oluyor? Dilber’i neden gönderiyorsun?” Babam sinirle sandalyeye tekme attı. “Yaktırmam! Kızımı asla yaktırmam! Kimseye kurban etmem.” Ben şaşkınca babama baktım. Ne kurban etmesinden bahsediyordu? “Neçirvan sen ne diyorsun? Yoksa… yoksa…” Babam anneme döndü. Öfkeliydi. “ağalar berdel konuşuyorlar Şayeste. Ben kızımı asla vermem. Madem Ferman bir hata işledi o zaman kız kardeşiyle ödesin. Benim kızım kimsenin canına bedel değil.” Şokla babama baktım. NE demek berdel? Ben de mi? “Kim… kimle berdel yapacaklar?” diye sordu annem. Babam sinirle güldü. “Ciwan ağayla berdel olacakmış. Tabii ağamız kabul ederse?” Ciwan adını duyunca benim kulaklar tilki gibi kalmıştı. Demek o yakışıklıyla berdel olunacaktı. O heybetli yakışıklı adonisli adamla… ay içime ateş düştü. Yine kudurdum ben. Gidip koltuğa oturup elimle kendimi yelleyip ateşimi düşürmeye çalıştım. Benim kocam mı olacak şimdi o? Civan, ciwanım… Ay kulağa çok hoş geliyor. “Ben kızımı kimseye kurban etmem!” Et beni baba! Beni kurban et! Beni o yakışıklı adonisli ağaya kurban et! “Neymiş Barzanilerin yetişkin kızları varmış!” Var tabi ya! Ben varım! Dilber, 22’sinde; tazeciğim. Kendime acilen jartiyer falan almam lazım. Acaba civanım hangi renklerden hoşlanıyor. Kırmızı beyaz, mor… Hepsinden alırım. “Neçirvan, Vakit kaybetmeyelim. Dilber’i hemen yollayalım.” NE? Ne yollaması? Hayatta gitmem! Civanıma gelin gideceğim daha! Sonra o erik gibi vücudunu kütürdeteceğim. Ay tansiyonum düşüyor! Fena oluyorum! “Kızım…kızım iyi misin? Ay neçirvan kızın suratı kıpkırmızı oldu. Korkudan ne hale geldi yavrum!” Annem o kırmızılık korkudan değil. Kurban olduğum! Ciwanımın ateşinden yanıyorum! “Dilber babacım sen hiç korkma! Ben seni asla o mehlikanlara gelin etmem! Korkma, sen babana güven!” Valla kendimi camdan atarım. Beni mehlikanlara gelin et baba! Beni ciwanıma gelin et! Babam koluma yapıştı. Beni kaldırdı. “Hemen götürüyorum seni buradan. Hemen!” Ne götürüyor mu? Ölürüm de gitmem. Hem… hem Ciwanımın karısı ben olmayacaksam kim olacak? Zelişmi? Öldürürüm o Zeliş’i gece uykusunda. Ciwan benim erkeğim! “Baba sakin olun! Biraz bekleyelim. Hem ne malum beni seçecekleri? Beni burada doğru düzgün bilmiyorlar ki.” Allahım ne olur beni seçsinler!
devam ediyor 8a önce güncellendi TEK ŞANSIM (TEXTİNG)
@yagmurmuyummmm
Okuma
1.69k
Oy
165
Takip
21
Yorum
27
Bölüm
18
Aile baskısından ve çevresinin yapmacikligindan bıkan İnci`nin Rast gele bir numara tuşlayıp "Tek şansım." Dedigi hayatının aşkını bulması.
devam ediyor 8a önce güncellendi Deli'm(Gerçek Ailem)
@silinen271582
Okuma
2.28k
Oy
263
Takip
70
Yorum
631
Bölüm
7
Gerçek ailem kurgusudur ama kızımız akıl hastanesinde Kitap kapağı tasarımı:lavinya.92
devam ediyor 8a önce güncellendi Polis mi?
@remziye_1
Okuma
4.13k
Oy
297
Takip
32
Yorum
18
Bölüm
16
Liseden çıkan Beliz takip ettiği adamdan kurtulmak için bir restorana girip yalnız oturan adama Sevgilim diye sarılır. Oğuz ise kızın yardım çağrısını anlamış ve kızla küçük bir oyun oynamaya başlar. Peki Oğuz hem polis hem de belizin abisinin en yakın arkadaşı olması ne kadar kötü olabilir?
devam ediyor 8a önce güncellendi Berivan (Aile Kurgusu)
@elsak21
Okuma
38
Oy
5
Takip
2
Yorum
2
Bölüm
3
-Klasik bir aile kurgusudur-
devam ediyor 8a önce güncellendi Mafya(kaçırılma)🖤
@ece_nur
Okuma
431
Oy
30
Takip
13
Yorum
10
Bölüm
5
Birgün yine okula gitmiştim.....
devam ediyor 8a önce güncellendi Elmira ( Gerçek Ailem)
@elmirasuzen
Okuma
93
Oy
12
Takip
1
Yorum
27
Bölüm
5
Öylesine gerçek ailem kurgusu
devam ediyor 8a önce güncellendi GÜNEŞTEN DE SICAK
@azell3
Okuma
3
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
2
Yazlıkta ki arkadaş grubundan birinin ondan hoşlandığını öğrenen Defne`yi anlatır. Defne ilk başta bunun farkına varmaz. Sonradan olayı anlar.
devam ediyor 8a önce güncellendi Vatan Sana Emanet
@pervitam
Okuma
28
Oy
6
Takip
0
Yorum
4
Bölüm
5
"Kırmızı ip."diye mırıldandım. Hafifçe gülümsedi."Kırmızı ip."
devam ediyor 8a önce güncellendi İHANET
@lina.su
Okuma
29
Oy
0
Takip
1
Yorum
0
Bölüm
5
Nedir ihanet? Kime göre ihanet? Hangi arkadaş ihanet eder dostuna… Peki ya uzun süren ilişkide ihanet… Burası hem yalan dostlukların hemde yalan aşkların diyarı…
devam ediyor 8a önce güncellendi Dağlarda Esaret
@pembe_petunya
Okuma
780
Oy
75
Takip
17
Yorum
32
Bölüm
5
Şehirde nam salmış deli eşkiyanın saplantısına takılan masum bir kız.Bu hikaye Dilsu Akçalı ve Civan Hançerin hikayesi.Tanıtım kitabın içerisinde yer alıyor.
devam ediyor 8a önce güncellendi Kara Timi
@_duygu
Okuma
16
Oy
9
Takip
0
Yorum
4
Bölüm
3
Suçluların özgür olmaması gerekiyordu...
devam ediyor 8a önce güncellendi Yaz Günü| Texting
@silinen285964
Okuma
69
Oy
16
Takip
5
Yorum
55
Bölüm
3
05***: Neden aradın beni Ayrıca Kimsin sen? 05***: Okyanus ben.
devam ediyor 8a önce güncellendi Lisenin Penceresinden
@cielley
Okuma
2
Oy
0
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
1
lise yıllarında bir genç kızın gözünde dünyayı, büyümeyi ve değişen hayatı yaşadığım şeylerin benim gözümdeki değerini anlatıyorum her adımda biraz daha olgunlaşırken dersler ve karşılaştığım zorluklarla nasıl başa çıktığımı anlatıyorum
devam ediyor 8a önce güncellendi SEN BANA YABANCISIN (berdelll))
@21.65yyldrm4w
Okuma
17.98k
Oy
771
Takip
95
Yorum
155
Bölüm
20
Berdel sonucu evlenen iki kişi
tamamlandı 8a önce tamamlandı Mafya beycimmm
@berrenuryalcin
Okuma
426
Oy
7
Takip
5
Yorum
2
Bölüm
2
Arkadaşı sandı mafyaya bikinili fotoğraflarını atar
devam ediyor 8a önce güncellendi AİLEM Mİ?
@yazalsude
Okuma
4.99k
Oy
332
Takip
58
Yorum
69
Bölüm
14
Gece 17 yaşında güç kalmaya bırakılmış ta ki gerçek ailesi onu bulana ve yaşayamadıklarını yaşatana kadar.Gerçek ailem kurgusudur.Hiç Bir Kurul ile Kuruluş ile Alakası Yoktur.
devam ediyor 8a önce güncellendi Sessizliğin altindakiler
@rose1maryyy
Okuma
165
Oy
34
Takip
17
Yorum
16
Bölüm
2
.Buradaki tüm gözler düsmandı bana,birbirlerine şefkatle bakan ○ gözler beni bulunca koyulaşıp kalbime cam kırığı gibi batıyordu.Alışığım diye yeniden kandırdim kendimi buna inanmak istedim.Oysaki küçük Güz ne kadar uğramıştı insanlar ona böyle bakmasın diye ama yine oluyordu iste onu suçlayıp asla gerçeği sormuyolardi.Sessiz kaldım tüm herşeye rağmen ben buydum işte,ne kadar içimde.yangınlar çıksa da sesimi çıkarıp karşı çıkmadım.Çünkü çok denemişti küçük Güz,inanmadılar ona hiçbir zaman. Zorla öğretti hayat ona,bu dünyaya sadece suçlanmaya gelmişti.Bir gün bu sessizliginde boğulucaktı ve onu kendisi bile kurtaramicakti..
devam ediyor 8a önce güncellendi Kod Adı: Deniz
@_lane_
Okuma
9
Oy
4
Takip
0
Yorum
2
Bölüm
4
Yaz başında sadece para biriktirmekti planım. Sıradan bir yaz, sıradan bir kafe, sıradan bir müşteri… Ama “Deniz” asla sıradan biri değildi. Gülüşü çok fazlaydı, gözleri fazla derin. İçimdeki gazeteci sezgisi, onunla her konuştuğumda çığlık atıyordu. Ve bir gün öğrendim: O, polislerin yıllardır peşinde olduğu, şehir şehir kaçan bir seri katildi. Şimdi önümde iki yol var: Susmak… ya da hayatımı riske atıp, gerçeği dünyaya haykırmak. Ama ya kalbim gerçeğe direnirse?
Önceki
147/45
Sonraki
Loading...