[ Genç Kurgu ] - Kitap Listesi
devam ediyor 1y önce güncellendi
FREYA
@zeynepyildirimm
Okuma
4
Oy
1
Takip
0
Yorum
0
Bölüm
2
Ölüm, yaşamın bitmesi demektir. Ben bunu on dört yaşındayken öğrendim…
Ailesini bir "kaza" sonucu kaybeden Beliz`in yaşamı bir anda alt üst olmuştu. Bundan sonra hayatı nasıl ilerleyecekti, ne yapacaktı, bilinmezlerle dolu bir hayata adım atmıştı. Ailesinin ölüm nedenini en ince detayıyla öğrenmek isteyen Beliz, kendini bir çıkmazın içine doğru sürüklemişti.
"Bir son sandığın yer, aslında başlangıcın ta kendisi olabilir..."
devam ediyor 1y önce güncellendi
ÇIKMAZ SOKAK
@izzetcanduman
Okuma
1.1k
Oy
190
Takip
74
Yorum
42
Bölüm
35
Çoçukluğum gözümün önünden film şeriti gibi geçerken elimden hiçbir şey gelmiyordu. Kurtulmak için çığlıklar atarken sesim çıkmıyordu. Yardım etmek için çırpınan benliğim hareket edemiyordu. Sanki bir kilit vardı görmediğim. Bağlanmıştım o sokağa, kilit vurulmuştu çıkış bildiğim kapıya. Duvarlar üzerime üzerime geliyordu. Dostum dediğim herkes bir yol ayrımındaydı, hangi yoldan devam edersem birini kaybedecek gibi hissediyordum.
devam ediyor 1y önce güncellendi
AŞİRET GELİN
@jennie_s2
Okuma
864
Oy
83
Takip
23
Yorum
16
Bölüm
5
Basit bir hayatı olan Sinem,ansızın bir karşılaşmayla hayatı altüst olur.
Herşeyle başa çıkmaya çalışırken birde üstüne hayatına Baran ağada girince işler karışır. Herşeye rağmen başı dik olan Sinem mecburen bir evlilik yapmak zorunda kalır.
Ayakta durmaya çalışan Sinem`e Baran ağa yardım edince ortalık karışır.
Peki bu ikiliyi yolun sonunda ne bekliyor?
devam ediyor 1y önce güncellendi
Sadakat...
@balmel
Okuma
2
Oy
1
Takip
0
Yorum
2
Bölüm
1
En dipten en yükseğe çıkmak için herşeyi göze alan Mert, ölen kız kardeşinin acısını içinde tutarak elinden alınan her bir özgürlüğü için geçmişindeki izlerini kaybetmek ve yeni hayatında bir takım düzenlemeler doğrultusunda kararlı ve azimli duruşuyla yakışıklılığını bin kat daha artmıştır fakat bilmediği şey ise son nefesini canından çok sevdiği kişinin alacağıdır... (ilk yayınladığım kurgudur 😫) ayrıca bu kitabı yazmamdaki en büyük etken öğretmenimdir iyi okumalar dilerim 👅👅
devam ediyor 1y önce güncellendi
Derinlerde
@rrabiisss
Okuma
2
Oy
2
Takip
1
Yorum
1
Bölüm
1
Ergenliğinin başında babası yüzünden annesi kaybetmiş olan Eda yıllar sonra arkadaşları için annesinin öldüğü şehire dönmüştü.Mardin`e.Annesinin ölümünden kendini sorumlu tuttuğu için zorlanacağını düşünen Eda Mardin`de neler yaşayacaktı?